ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μένει στον Θρίαμβο ο Δ. Τζαβέλας – “Ελπίζω σε στήριξη από τον κόσμο του Χαϊδαρίου”

Του Χρήστου Τσούνη

Ο Δημήτρης Τζαβέλας θα είναι ο προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου και στην επόμενη σεζόν. Ο Τζαβέλας ανέλαβε την ομάδα στα μέσα του τελευταίου πρωταθλήματος σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Όλα έδειχναν ότι η ομάδα δεν θα καταφέρει να μείνει στη Β’  κατηγορία. Ωστόσο ένα δυναμικό φίνις με τρεις νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές διατήρησε τον Θρίαμβο στην κατηγορία.

Ο Δημήτρης Τζαβέλας δήλωσε στο Χαϊδάρι Σήμερα:

«Η απόφαση να μείνω στην ομάδα ήταν εύκολη αφού η σκέψη μου πηγαίνει πρώτα  στους ποδοσφαιριστές μου και στη χημεία που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας αλλά και στο σύλλογο που οι προοπτικές που δημιουργούνται μετά από μια τόσο κομβική χρονιά είναι σημαντικές. Ελπίζω σε στήριξη από τον κόσμο του Χαϊδαρίου και σε μια χρονιά με υγεία, νίκες και πρόοδο σε όλους τους τομείς»

Η ανακοίνωση του Θριάμβου Χαϊδαρίου:

Μένει στον Θρίαμβο ο Δ. Τζαβέλας - "Ελπίζω σε στήριξη από τον κόσμο του Χαϊδαρίου" 3

Αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, συνεχίζει μαζί μας. Ο Δημήτρης Τζαβέλας πήρε το τιμόνι της ομάδας στα χέρια του την ώρα που έκαιγε και την οδήγησε στην παλικαρίσια παραμονή της στην κατηγορία. Είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι γιατί προχωράει μαζί μας και θα συνεχίσει το έργο του στην ανδρική μας ομάδα. Για τους ελάχιστους που δεν τον γνωρίζουν ο Δημήτρης ήταν ποδοσφαιριστής του Θριάμβου τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και στο πρόσφατο παρελθόν έχει κάνει δουλειά στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα μας μόνο κερδισμένη θα βγει από την επιμονή του, την όρεξη για δουλειά, την ικανότητα επικοινωνίας του με τους παίκτες και το πείσμα του. Δημήτρη καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button