ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μελπομένη Παΐρα – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου”

Το γεγονός ότι βλέπω το Χαϊδάρι, την πόλη που γεννήθηκα μεγάλωσα και κατοικώ μέχρι σήμερα σε αυτή την εικόνα της εγκατάλειψης, με έκανε να αποφασίσω να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος!

Συντάσσομαι δίπλα στο Θοδωρή το Σπηλιόπουλο, γιατί έχει γνώση όραμα και θέληση για να κάνουμε το Χαϊδάρι μια σύγχρονη φιλική και ευχάριστη πόλη! Χωρίς κομματικές ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και με μοναδικό σκοπό τα συμφέροντα των δημοτών!

Έργο πνοής για την πόλη

Με αυτόν τον γνώμονα ενώνω τις προσωπικές μου δυνάμεις με αυτές των «Πολιτών σε δράση Χαϊδαρίου». Αποφασισμένη να αφήσουμε ένα έργο πνοής για την πόλη μας. Έργο που θα είναι αποκλειστικό δημιούργημα και κατάκτηση του λαού του Χαϊδαρίου με σύμμαχο και συντονιστή μια νέα δημοτική αρχή με τον Θοδωρή το Σπηλιόπουλο! Έναν άνθρωπο έντιμο, που έχει πραγματική αγάπη για τον τόπο του. Που θα βάλει πλάτη και θα εμπνεύσει την ενεργοποίηση των δημοτών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων!

Θα δώσουμε μαζί τη μάχη με τον καλύτερο εαυτό μας για ένα άλλο Χαϊδάρι, που αξίζουμε και το δικαιούμαστε όλοι και όλες.

Σε αυτόν τον καλό αγώνα σας θέλουμε δίπλα μας συμμέτοχους και όχι απλούς παρατηρητές και ψηφοφόρους!

* Η κ. Μελπομένη Παΐρα είναι επί σειρά ετών υπάλληλος στο ΕΤΕΑΕΠ και τους τελευταίους έξι μήνες αποσπασμένη στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών 18 και 10 ετών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button