Η Γέφυρα Ζωής μαζί με την ελληνική εταιρεία Cocomat έφτιαξαν το μεγαλύτερο μαξιλάρι αγάπης, στην Πλατεία Δημαρχείου.

Στις 19 & 20 Μαΐου, από της 10 το πρωί έως τις 8 ο χώρος ήταν ένα βολύβουο, χαρούμενο μελίσσι. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 1.100 μηνύματα αγάπης, χαράς και ελπίδας αποτύπωσαν στα μαξιλάρια με συνολική επιφάνεια 60 τμ. παιδιά όλων των ηλικιών γράφοντας τα όνειρά τους, τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και αγγελιοφόρος της Γέφυρας Ζωής, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ήταν εκεί και έγραψε το δικό του μήνυμα.

Γωνίες δημιουργικής απασχόλησης με κλόουν, μάγους, ξυλοπόδαρους, σε συνδυασμό με τα τραγούδια και πολλά event, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα και γέμιζαν τις ψυχές των όλων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και έγραψαν το δικό τους μήνυμα:

H βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, O δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, oι αντιδήμαρχοι Κώστας Βορρέας, Μόσχος Χουδελούδης, Νίκος Καραγιάννης. Ακόμη ο Ανδρέας Μποζίκας, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, η πρώην Μις Ελλάς Σύλβια Αντωνάρου, το παιδικό ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου και αντιπροσωπεία παιδιών του Αθλητικού Όμιλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου.

Συνεγάστηκαν η Coco-Mat Greece, η εταιρία Βίκος, το Τμήμα μαγειρικής Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης, το Αegean college, το Ι..Ε.Κ Οmiros, ο Δήμος Χαϊδαρίου, η χορωδία του Α.Ο. Πήγασος, η σχολή χορού Ευ Ζωή και ο Αντ1.

Οι Γέφυρες ενώνουν δρόμους, η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ενώνει τις ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!