ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη συγκέντρωση της παράταξης Ντηνιακού, με διακομματική συμμετοχή

Σε μια εποχή που ο κόσμος προτιμά να συμμετέχει στην πολιτική μέσω διαδικτύου, αλλά και η η μάχη των δημοτικών εκλογών δεν έχει ανάψει ακόμη καλά, η Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου αποδείχτηκε μικρή για την κοπή της πίτας της παράταξης του Βαγγέλη Ντηνιακού.

Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από καθήμενους και όρθιους, ενώ έξω έμειναν πολλοί ακόμη, συνολικά περίπου 800 άτομα. Τα στελέχη του συνδυασμού “Χαϊδάρι Ξανά” έμειναν εξαιρετικά ικανοποιημένα. “Η εντυπωσιακή σε μέγεθος συμμετοχή των συμπολιτών μας, η στήριξη και η εμπιστοσύνη τους, μας δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί, για το Χαϊδάρι που αγαπάμε”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του “Χαϊδάρι Ξανά”.

Στη συγκέντρωση πήραν μέρος στελέχη της αυτοδιοίκησης, όπως και από κόμματα. Είδαμε τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, τον δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, τον δήμαρχο Γαλατσίου και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Γιώργο Μαρκόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Λεωτσάκο, τον πρώην δήμαρχο Χαϊδαρίου Κώστα Σπηλιόπουλο, των πρώην πρόεδρο του ΑΣΔΑ Ανδρέα Μποζίκα. Ακόμη, την υφυπουργό Εργασίας και υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Μαρία Συρεγγέλα, τον υποψήφιο βουλευτή β΄ Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Καρχιμάκη και Ηρακλή Δρούλια. Επίσης τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Όμως η διακομματική εκπροσώπηση δεν προερχόταν μόνο από τους επωνύμους, αλλά το ίδιο παρατηρήθηκε και στην σύνθεση του κοινού που πλαισίωσε την εκδήλωση.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button