ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη προσέλευση στο rapid test του Χαϊδαρίου

“Η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη, βλέπετε τι γίνεται”, μας είπε πριν από λίγο ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, που αυτή την ώρα διενεργεί rapid test στο Χαϊδάρι.

Η ουρά των αυτοκινήτων στον οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στο ύψος του Γηπέδου Δάους, τον επιβεβαιώνει. Ωστόσο ακριβείς -μέχρι τώρα- αριθμούς δεν θέλησε να μας δώσει και μας παρέπεμψε στην επίσημη απογευματινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Ο αριθμός πάντως δεν προβλέπεται να φτάσει αυτό του Ιλίου (πάνω 500), καθώς αυτό απαιτεί ροή αυτοκινήτων σε διπλή σειρά.

Τον ρωτήσαμε αυτό το οποίο αρκετοί συμπολίτες μας έθεσαν ως πρόβλημα της σημερινής διαδικασίας και πιο συγκεκριμένα την πιθανότητα να έρθουν για τεστ και κάτοικοι άλλων Δήμων και να αλλοιωθεί έτσι το “σκορ” της δικής μας πόλης. Μάς απάντησε ότι πράγματι έχουν έρθει και μερικοί από γειτονικούς Δήμους, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι Χαϊδαριώτες. “Άλλωστε θα είναι σε γνώση τού ΕΟΔΥ ο Δήμος προσέλευσης του καθενός, οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας”, συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος κ. Μάνος Πετούσης, τον οποίο συναντήσαμε εκεί, η ενημέρωση είναι ότι η αξιοπιστία του συγκεκριμένου τεστ τοποθετείται στο 98%.

Η διαδικασία κυλάει ομαλά και ο δρόμος όπου διενεργείται το εποχούμενο τεστ κρίνεται κατάλληλος. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τις 3 μμ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button