ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΑΞΙΔΙΑ

Με το MG Travel στον Μύλο των Ξωτικών: “Χριστούγεννα στη χώρα των θαυμάτων” – 4 εκδρομές!

Μία εκδρομή στον Μύλο των Ξωτικών, γνωστό και σαν “χωριό του Άη Βασίλη”, είναι η καλύτερη έκπληξη που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το MG Travel έχει προγραμματίσει τέσσερις (!) εκδρομές αυτόν το Δεκέμβρη και δεν μένει να διαλέξετε την καλύτερη ημερομηνία. Έχουμε και λέμε: Κυριακές 11,18, 25, 31 Δεκεμβρίου, ημερήσιες εκδρομές στα Τρίκαλα και τον Μύλο των Ξωτικών, με κόστος 28 ευρώ το άτομο.

Μία από αυτές τις εκδρομές (10-11 Δεκεμβρίου) είναι διήμερη και συνδυάζει την απόλαυση του Μύλου των ξωτικών με απόδραση στο απαράμιλλο χειμωνιάτικο Πήλιο με διανυκτέρευση στη Μακρυνίτσα!

Ο Μύλος των Ξωτικών δημιουργήθηκε το 2011 και έκτοτε έχει μεταβληθεί στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας. Κάθε χρόνο ανοίγει τις πύλες του κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (περί τα τέλη Νοεμβρίου). Είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

MG TRAVEL, 
Στρ. Καραϊσκάκη 107, Παλατάκι, Χαϊδάρι
Τ: 210 5324850
w: www.mgtravel.gr e: [email protected]

Το θέμα του Μύλου των Ξωτικών για το 2022 είναι: “Χριστούγεννα στη Χώρα των Θαυμάτων”. Η μικρή Αλίκη, στην προσπάθειά της να ακολουθήσει τον Ασπροκούνελο, ξεκίνησε ένα παραμυθένιο ταξίδι με μαγικές διαδρομές όπου συνάντησε τον Καπετάν Ντόντο, τον Τρελοκαπελά, την Κάμπια, τη Βασίλισσα Ντάμα Κούπα με τα τραπουλόχαρτα φρουρούς της, τον Λαγό, τον Γάτο. Στο τέλος του ταξιδιού της βρέθηκε στην Κουνελότρυπα και πηδώντας μέσα μεταφέρθηκε στον Μύλο των Ξωτικών. Ο Άη Βασίλης, οι ήρωες του Πάρκου και τα ξωτικά την αγκάλιασαν με χαρά και την κέρασαν σοκολάτες και γλυκά. Η Αλίκη αποφάσισε να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα στο Μύλο των Ξωτικών και να τους διηγηθεί όλες τις περιπέτειές της.

Τα παιδιά μπορούν να επισκεφθούν τις θεματικές δράσεις όπως το Σπίτι του Άη Βασίλη, τη Βασίλισσα Ντάμα Κούπα στην αίθουσα με τα Σοκολατένια Τριαντάφυλλα,  το Λαγό με τα Μαγικά Φίλτρα, Τσάι στο Μεγάλο Κόσμο του Τρελοκαπελά, την Κάμπια στο Δάσος με τα Μανιτάρια.

Την προσοχή τους όμως θα τραβήξει σίγουρα το Χριστουγεννιάτικο Fun Park του Μύλου και το Παγοδρόμιο των Ξωτικών. Μπορείτε να επισκεφθείτε, επίσης, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, τη δράση “ελληνική μυθολογία με playmobil”, το Μουσείο των Μανιταριών και την Αγορά Μανιταριών, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, το “Candy Express”, το Χριστουγεννιάτικο street food και τη Γλυκιά Αγορά. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τη ζωγραφική προσώπου και το πηγάδι των ευχών, το ομορφότερο ίσως σημείο του Μύλου.

Κάθε χρόνο, ο Μύλος των Ξωτικών, προγραμματίζει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες όχι μόνο, στην κεντρική σκηνή του αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button