ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάριος Χριστόπουλος: Οι φιλελεύθεροι δημοκράτες συμμετέχουν στην αλλαγή σελίδας στο Χαϊδάρι

 

γράφει ο Μάριος Χριστόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Χαϊδάρι Ξανά

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους, τους σέβομαι και τους εκτιμώ -φίλους της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο- που λίγα χρόνια πριν με τίμησαν σε υψηλή κομματική θέση και σήμερα με τιμούν στην επιχειρηματική μου προσπάθεια, διότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας εκφράζουν διαχρονικά.

Ακόμα περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που δεν με ψήφισαν, γιατί πάντα μετά από μια εκλογική μάχη βγαίνεις σοφότερος και δυνατότερος. Να σας επισημάνω ότι όταν συνάντησα τον Βαγγέλη Ντηνιακό τον ενημέρωσα ρητά ότι είμαι φιλελεύθερος δημοκράτης. Με ειλικρίνεια μου είπε ότι όλοι έχουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, οι οποίες είναι σεβαστές και πως εδώ και πέντε χρόνια προσπαθεί να δημιουργήσει έναν ανεξάρτητο συνδυασμό από νέους με ήθος, εντιμότητα, εργατικότητα, γνώσεις και αγάπη για το Χαϊδάρι.

Το εγχείρημα αυτό πέτυχε και απεδείχθη την 26η Μαΐου φέρνοντας το συνδυασμό «Χαϊδάρι ξανά» πρώτο με ποσοστό 41,06 %. Δίνουμε όλοι μαζί από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και αν ανήκουμε την ώθηση στο Βαγγέλη Ντηνιακό να γυρίσει σελίδα και να φέρει το Χαϊδάρι σε τροχιά ανάπτυξης.

Η αλλαγή σελίδας στο δήμο που κρατάει αυτή τη στιγμή το Κ.Κ.Ε. είναι επιβεβλημένη και αυτό θα πετύχει με την εντολή των Χαϊδαριωτών την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Σεβόμενος την αρχική μου επιλογή στο πρόσωπο του Βαγγέλη Ντηνιακού, στις 2 Ιουνίου συνεχίζω να στηρίζω το ψηφοδέλτιο «Χαϊδάρι ξανά», για ένα Χαϊδάρι για όλους.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button