ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μαρία Καπετάνου: Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές

Η συμπολίτισσα Μαρία Καπετάνου ανακοινώνει την ένταξή της στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά” του Βαγγέλη Ντηνιακού. Γνώμονας της απόφασής της  προσφορά στον συνάνθρωπο.

Αγαπητοί φίλοι κ φίλες,

Η φροντίδα για τον συνάνθρωπο, η προσπάθεια για ποιοτική εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας και πάνω απ΄ όλα ο σεβασμός σε όλους τους Χαϊδαριώτες, με παρακινούν να πάρω μέρος στις εκλογές. 

Προσωπική μου επιδίωξη να παρακινήσω τους νέους της γενιάς μου να συμμετέχουν στα κοινά με όρεξη, με πίστη και αγάπη για τον τόπο μας. Να πείσω τους μεγαλύτερους να μας εμπιστευτούν να χτίσουμε το “Χαϊδάρι Ξανά”, δίπλα στον Βαγγέλη Ντηνιακό.

Αισθάνομαι πως  ήρθε ο καιρός να υπηρετήσω τους Χαϊδαριώτες και τις Χαϊδαριώτισσες, όπως κάνω καθημερινά μέσα από την εργασία μου.

Έχω την ευαισθησία να διακρίνω τις ανάγκες, να περιφρουρώ την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Που μέσα σε εποχή κρίσης δίνει τη μάχη του να σταθεί, να υπάρξει, να ζήσει τα παιδιά και την οικογένειά του. Πιστεύω ότι σε αυτόν τον τομέα έχω τα προσόντα, τη θέληση να βοηθήσω.

Δίνω λοιπόν το παρόν, γιατί νιώθω έτοιμη και ώριμη να συμμετάσχω στα κοινά του Δήμου μας. Η υποψηφιότητά μου συμπυκνώνει τη μεγάλη επιθυμία μου να δημιουργήσουμε μαζί πρακτικές και λύσεις. Αυτές που θα βοηθήσουν και θα ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας.

Μαρία Καπετάνου

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button