ΕΞΟΔΟΣΕΥ ΖΕΙΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάνος Αχαλινωτόπουλος και Trio, για μια μοναδική εμφάνιση στο Γραμματόσημο

Άλλη μια σπουδαία καλλιτεχνική βραδιά ετοιμάζεται και θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό πολυχώρο “Γραμματόσημο”. Το στέκι που ακροβατεί μεταξύ all day coffee place, grand whiskey και wine bar, μπιστρό, γκαλερί και διοργανωτή πολιτιστικών events, τιμά την μικρή μας πόλη και μας δίνει την μεγάλη χαρά να φιλοξενεί τόσο κοντά μας μουσικά δρώμενα που προάγουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας.

Αυτή τη φορά η ατζέντα της διοργάνωσης μας επιφυλάσσει μια εξαιρετική βραδιά με τον μουσικό, κλαρινετίστα και συνθέτη Μάνο Αχαλινωτόπουλο* και μαζί του στο πιάνο ο Yannis Kirimkiridis και κοντραμπάσο ο Lampros Papanikolaou.

Περιορισμένες θέσεις, κρατήσεις μέσω viber 6945461027

  • * O Μάνος Αχαλινωτόπουλος έχει πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα τόσο σε επίπεδο παραστάσεων – συναυλιών, όσο και στη δισκογραφία. Συνεργασίες στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, στη δισκογραφία και σε παραστάσεις, με όλο το φάσμα των Ελλήνων συνθετών, μουσικών και τραγουδιστών. Ανάλογες δημιουργικές συνεργασίες κάνει και στο εξωτερικό. Δισκογραφικές προσωπικές, παραστάσεις σε όλο τον κόσμο σε πάνω από 35 χώρες με κορυφαίες τη συμμετοχή του στο μεγάλο φεστιβάλ τζαζ του Μοντρέ δύο φορές 1999 και 2001, το Φεστιβάλ Sphinx του Βελγίου, το Σαββόραμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης με τον Διονύση Σαββόπουλο ενώ συμμετείχε με το κλαρίνο ως βασικός σολίστ στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Μάνος Αχαλινωτόπουλος και Trio, για μια μοναδική εμφάνιση στο Γραμματόσημο 3
Γραμματόσημο, Ηρ. Πολυτεχνείου 82, Δ. Χαϊδαρίου / 2105820517

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button