LIFESTYLEΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΑΞΙΔΙΑ

Μαγικές πασχαλινές εκδρομές με ελληνικό χρώμα, από το MG Travel

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΡΓΑ, 6/4 – 9/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4. Αναχώρηση στις 06:00 για ΑΚΡΑΤΑ, στην Εθνική Οδό στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα, ΒΟΝΙΤΣΑ και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΚΕΡΚΥΡΑ. Άφιξη στο πανέμορφο καταπράσινο νησί των Φαιάκων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4. Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, όπου θα παρακολουθήσουμε την λιτανεία του ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και το γραφικό έθιμο, το σπάσιμο των σταμνιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας και συνεχίζουμε για το ΚΑΝΟΝΙ όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί το γραφικό ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – που ένας παλιός μύθος το θέλει απολιθωμένο πλοίο των Φαιάκων – και το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ. Εν συνεχεία για ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, παραμονή στο κοσμοπολίτικο θέρετρο σε περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς με δαντελωτές ακτές και γαλαζοπράσινα νερά και επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 8/4. Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα και το χορευτικό συγκρότημα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΓΑΣΤΟΥΡΙ, όπου θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, θερινό ανάκτορο της αυτοκράτειρας Σίσυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4/2018: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Εν συνεχεία για ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιωτικό χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Στη συνέχεια μέσω της υποθαλάσσιας σύραγγας για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, γεύμα, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 220 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MESSONGHI BEACH, πλήρη διατροφή και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΖΑΚΥΝΘΟ, 6/4 – 9/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4. Αναχώρηση στις 07:00 για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΖΑΚΥΝΘΟ. Άφιξη και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου στην πλατεία ΣΟΛΩΜΟΥ. Γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΣΙΛΙΒΙ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στο ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. (Για όσους επιθυμούν στις 02:00 το βράδυ γίνεται η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού ναού ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ).
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4. Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΠΟΧΑΛΗ, όμορφη τοποθεσία με μαγευτική θέα στην πόλη. Επίσκεψη στο Λόφο του ΣΤΡΑΝΗ που αποτελεί το σημείο στο οποίο εμπνεύστηκε ο Διονύσιο Σολωμός τον «Ύμνο στην Ελευθερία» και την ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ. Εν συνεχεία επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου ασκήτεψε ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. Επόμενη στάση μας η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΡΗΜΝΩΝ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον όρμο του ΝΑΥΑΓΙΟΥ με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερά. Συνεχίζουμε για ΑΓ. ΛΕΩΝ, ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 8/4. Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, τον πλούσιο μπουφέ με ούζο και μεζεδάκια και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, στάση, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4. Μετά το πρωινό επίσκεψη στον προστάτη του νησιού ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ και παραμονή στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ για γεύμα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο φέρριμποτ και αναχώρηση για ΚΥΛΛΗΝΗ, ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ, στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 205 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAJESTIC, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.

ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ – ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ – ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, 6/4 – 9/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4. Αναχώρηση στις 07:30 και από ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, με στάσεις στη διαδρομή και αφού πάμε στην ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ για το γεύμα μας, συνεχίζουμε για την ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ όπου θα ζήσουμε μια ξεχωριστή αναπαράσταση της αποκαθήλωσης του Χριστού. Από την Παλαιά Μονή ξεκινάει πομπή με τον Δεσπότη, την φιλαρμονική και τους πιστούς για να καταλήξουν στο λόφο Γολγοθά. Εκεί υπάρχουν τρείς
μεγάλοι σταυροί  με τους δύο ληστές και τον Χριστό, όπου κατεβάζουν το σώμα του Χριστού και τον πάμε στον τάφο του. Στιγμές κατάνυξης που μένουν αλησμόνητες. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4. Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ με τους περίφημους καταρράκτες. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ), που βρίσκονται στην επαρχία ΑΛΜΩΠΙΑΣ, 13χλμ. βορειοδυτικά της ΑΡΙΔΑΙΑΣ, στο νομό ΠΕΛΛΑΣ. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, λίγα χλμ. από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37 βαθμών, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τέλος, θα γνωρίσουμε κοντά την πόλη της ΝΑΟΥΣΑΣ τη γραφική περιοχή και το μοναδικό πάρκο του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 8/4. Το πρωί στο χώρο της πισίνας θα έχουμε το σούβλισμα των αρνιών, συνοδευόμενο από μπουφέ με μεζεδάκια, κρασί και τσίπουρο. Το μεσημέρι θα έχουμε το παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα και ακολουθεί χορός με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στον ΟΛΥΜΠΟ, παρακολούθηση της λειτουργίας «της ΑΓΑΠΗΣ» στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4. Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας αντικρίζοντας το ΘΕΡΜΑΪΚΟ. Κατόπιν για ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ παραμονή για γεύμα και με ενδιάμεση στάση άφιξη στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 205 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο 4* OLYMPUS THEA, 3 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο, το  Πασχαλινό γεύμα.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΑΕΤΟΦΩΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ – ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ – ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 4ΗΜΕΡΗ, 6/4 – 9/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4. Αναχώρηση στις 07:30. Άφιξη στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ με ενδιάμεση στάση. Παραμονή για γεύμα υπό τη σκιά των ΜΕΤΕΩΡΩΝ.  Συνεχίζουμε προς το ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, τη γέφυρα του ΒΕΝΕΤΙΚΟΥ όπου η φύση έχει μεγαλουργήσει και φθάνουμε στα ΓΡΕΒΕΝΑ. Όμως αφήνουμε την πρωτεύουσα του νομού και προχωρούμε ακόμα πιο ορεινά για να διανυκτερεύσουμε σε ένα από τα πιο χαρισματικά βλαχοχώρια της ΠΙΝΔΟΥ (38χλμ. από τα ΓΡΕΒΕΝΑ), τη ΣΜΙΞΗ. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4. Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε μέσω Εγνατίας Οδού για την όμορφη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Εδώ θα επισκεφθούμε την «σπηλιά του Δράκου», η οποία  πήρε το όνομα από την είσοδο που έχει την μορφή στόματος δράκου με τις 7 λίμνες και τους σταλακτίτες. Συνεχίζουμε για την ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ, επίσκεψη και καταλήγουμε στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα, βόλτες και ψώνια στα γουναράδικά της. Το απογευματάκι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, αφού κάνουμε στάση στην πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ για καφέ. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση σε εκκλησία του χωριού. Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 8/4. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το χωριό ΔΟΤΣΙΚΟ για να δούμε τα απολιθωμένα κοράλλια 30 εκ. χρόνων (στην πλατεία του χωριού ο Αγγελόπουλος γύρισε το έργο του ο Μέγας Αλέξανδρος) και στον ίδιο χώρο θα απολαύσουμε τον καφέ μας. Συνεχίζουμε για το ιστορικό μνημείο της ΑΝΝΙΤΣΑΣ στα 1650μ., υψόμετρο που από εκεί φαίνεται όλη η Βόρειος Ελλάδα. Εν συνεχεία για την ξακουστή ΣΑΜΑΡΙΝΑ για το Πασχαλινό μας γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4. Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το χωριό ΤΡΙΚΩΜΟ για να θαυμάσουμε από κοντά το γεφύρι ΑΖΙΖ ΑΓΑ. Το εντυπωσιακό μεγαλόπρεπο πέτρινο οικοδόμημα που διαθέτει το μεγαλύτερο σε άνοιγμα τόξο στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, που φθάνει τα 15μ. και συνολικό μήκος τα 70μ. Εν συνεχεία για την ΜΗΛΙΑ για να επισκεφθούμε το ΠΑΛΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’οδόν, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 175 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο VASILITSA RESORT ή ACHILLION, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ & ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΟΝΗ ΑΓ. ΠΑΙΣΙΟΥ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ
4ΗΜΕΡΗ, 6/4 – 9/4

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4. Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση, παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα και εν συνεχεία για τη «νύμφη του Θερμαϊκού». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018: Μετά το πρωινό αναχώρηση για  ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ ΣΕΡΡΩΝ για  επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 15 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης.  Κατόπιν για ΚΑΒΑΛΑ, παραμονή για γεύμα στην όμορφη παραλιακή πόλη με το παλιό ιστορικό κέντρο της στο οποίο δεσπόζει το εντυπωσιακό  Ιμαρέτ. Στη συνέχεια επιστροφή μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο με πλούσιο μπουφέ και παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 8/4. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΣΟΥΡΩΤΗ και τη Μονή Αγ. Θεολόγου όπου έζησε για χρόνια και σήμερα βρίσκεται εκεί ο τάφος του ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΥ. Κατόπιν επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ξεκινάει η περιήγηση μας στη πόλη όπου αρχικά θα επισκεφτούμε τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο, τον Λευκό Πύργο, την Πάνω Πόλη, το Επταπύργιο και θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στην πρόσφατα διαμορφωμένη Νέα παραλία της πόλης. Το μεσημέρι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο όπου μας περιμένει ο πλούσιος πασχαλιάτικος μπουφές με τον παραδοσιακό οβελία και άλλες τοπικές νοστιμιές. Το απόγευμα βόλτα για τον καφέ μας στη παραλία της ΠΕΡΑΙΑΣ ενώ το βράδυ όσοι επιθυμούν μπορούν να διασκεδάσουν στα ΛΑΔΑΔΙΚΑ.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 9/4.  Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΤΕΡΙΝΗ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την ιστορική Μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ(Οσίου Εφραίμ) σε ωραία τοποθεσία με θέα στα Πιέρια Όρη και από εκεί θα συνεχίσουμε για τον κάτω Όλυμπο και τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ  όπου και θα γευματίσουμε. Εν συνεχεία για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ
Τιμή συμμετοχής: 200 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPSIS, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ – ΑΜΦΙΠΟΛΗ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ
4ΗΜΕΡΗ, 6/4 – 9/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4: Αναχώρηση στις 07:00 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4. Μπουφέ πρόγευμα και ενημέρωση το μοναδικό Μουσείο Καπνού με τα πολλά εκθέματα για την βιομηχανία του καπνού, που έκανε γνωστή την πόλη πανελλαδικά. Μέσω της Εγνατίας οδού κατευθυνόμαστε για την Αμφίπολη όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό της Μουσείο (έξοδα ατομικά) αλλά και τον Τύμβο της Αμφίπολης (Καστά) μέχρι το σημείο όπου θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Θα συνεχίσουμε για τον αρχαιολογικό χώρο των ΦΙΛΙΠΠΩΝ (έξοδα ατομικά) του Μακεδόνα Βασιλιά Φίλιππου με το αρχαίο θέατρο και την αγορά, εκεί όπου πέρασε τα πρώτα του παιδικά χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος. Από εδώ ξεκίνησε και την περιοδεία του στην Ευρώπη ο Απόστολος Παύλος με τον μαθητή του Απόστολο Σίλα. Αργότερα θα επισκεφθούμε το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία Χριστιανή. Επιστρέφουμε στην την πόλη της Καβάλας για να περιηγηθούμε στο Κάστρο με το γραφικό τρενάκι της πόλης (έξοδα ατομικά). Το βράδυ παρακολούθηση της Ακολουθίας της Ανάστασης και Αναστάσιμο δείπνο με μουσική.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 8/4. Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή – προσκύνημα και επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα. Χρόνος ελεύθερος το απόγευμα για περιπάτους στην πόλη, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 9/4. Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή ευχάριστη παράκαμψη, στους πρόποδες του Ολύμπου και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, αλλά και το γραφικό Λιτόχωρο όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 180 ευρώ
Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OCEANIS, 3 πρωινά σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα.

ΔΙΟΝ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΝΑΟΥΣΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
3ΜΕΡΗ, 7/4 – 9/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4. Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30 για ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και από τα ΤΕΜΠΗ φθάνουμε στο ΔΙΟΝ όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και θα ακολουθήσει το Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 8/4/2018:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Το πρωί στο χώρο της πισίνας θα έχουμε το σούβλισμα των αρνιών, συνοδευόμενο από μπουφέ με μεζεδάκια, κρασί και τσίπουρο. Το μεσημέρι θα έχουμε το παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα και ακολουθεί χορός με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στον ΟΛΥΜΠΟ, παρακολούθηση της λειτουργίας «της ΑΓΑΠΗΣ» στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4/2018: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΝΑΟΥΣΑ (μια πόλη με πλούσια βλάστηση και πολλά νερά λόγω του ποταμού Αραπίτσα που τη διασχίζει). Στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ θα έχουμε παραμονή στην όμορφη τοποθεσία με τρεχούμενα νερά για τον καφέ μας. Συνεχίζουμε για τον ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ το παραδοσιακό χωριό με την υπέροχη θέα στον ΟΛΥΜΠΟ και στο ΑΙΓΑΙΟ και αναπαλαιωμένα πέτρινα σπίτια. Ελεύθερο γεύμα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ αφού κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 145 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OLYMPUS THEA, 2 πρωινά σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα.

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ 
3ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΖΑΚΥΝΘΟ, 7/4 – 9/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018: Αναχώρηση στις 06:30 για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ – ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο καράβι όπου θα μας μεταφέρει στο νησί της ΖΑΚΥΝΘΟΥ άφιξη, παραμονή, γεύμα και εν συνεχεία τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 8/4/2018: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, τον πλούσιο μπουφέ με ούζο και μεζεδάκια και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΜΠΟΧΑΛΗ, όμορφη τοποθεσία με μαγευτική θέα στην πόλη. Επίσκεψη στο Λόφο του ΣΤΡΑΝΗ που αποτελεί το σημείο στο οποίο εμπνεύστηκε ο Διονύσιος Σολωμός τον «Ύμνο στην Ελευθερία» και την ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ, παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4/2018: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον προστάτη του νησιού ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ και παραμονή στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ για γεύμα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο φέρριμποτ και αναχώρηση για ΚΥΛΛΗΝΗ, ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ, στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 150 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAJESTIC, 2 πρωινά σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ-ΛΑΡΙΣΑ-ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΚΑΡΛΑΣ  
ΝΕΟΛΙΘΙΚΟΣ  ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙΟΣΚΑΛΑΣ – ΒΟΛΟΣ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ
3ΜΕΡΗ, 7/4 – 9/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό και από εκεί κατευθυνόμαστε για τον ΚΙΣΣΑΒΟ, μετάβαση στο ορεινό χωριό ΑΝΑΤΟΛΗ (υψόμετρο 950 μ.). Στην περιοχή θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο με μοναχές που προέρχονται από διάφορα κράτη και ασχολούνται με οικολογική γεωργία, κτηνοτροφία, τυποποίηση και πώληση των προϊόντων τους. Συνεχίζουμε για τον ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ παραθαλάσσιο χωριό της ΛΑΡΙΣΑΣ, παραμονή, γεύμα και από εκεί για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 8/4/2018: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα πανέμορφα θέρετρα της Πίνδου. Πρώτη στάση για καφέ στα ΤΡΙΚΑΛΑ. Συνεχίζουμε για τα γραφικά χωριά ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ με το χιονοδρομικό του, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ. Εδώ θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα. Συνεχίζουμε για την ΕΛΑΤΗ που είναι από τα πιο γραφικά χωριά της ΠΙΝΔΟΥ, στάση για καφέ. Το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στη ΛΑΡΙΣΑ, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4/2018: Πρωινό και αναχωρούμε για επίσκεψη  στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΛΑΣ γνωστό για τα ιδιαίτερα είδη πτηνών που φιλοξενεί. Συνεχίζουμε για τον ΝΕΟΛΙΘΙΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΣΚΑΛΑΣ  κοντά στην όχθη της λίμνης, όπου θα ξεναγηθούμε και έπειτα θα επισκεφθούμε το μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας. Κατόπιν αναχωρούμε για τον όμορφο ΒΟΛΟ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια με ενδιάμεση καθοδόν στάση επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 125 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ASTERAS ή PARK, 2 πρωινά μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό Γεύμα σε μπουφέ.

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ – ΒΟΛΟΣ, 7/4 – 9/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018:   Αναχώρηση στις 08:00 για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραµονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια σύντοµη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί θα κατηφορίσουμε για ΒΟΛΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
KYΡIAKH του ΠΑΣΧΑ 8/4/2018: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! : Πρωινό και μια ενδιαφέρουσα  διαδρομή ξεκινάει για τα πηλιορείτικα χωριά. Τα ΧΑΝΙΑ το υψηλότερο χωριό του  Πηλίου θα είναι ο πρώτος μας σταθμός για σήμερα και συνεχίζουμε τη πανοραμική περιήγηση μας μέσα από τη ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ και το ΑΝΗΛΙΟ για να καταλήξουμε στον ΚΙΣΣΟ. Ακολουθεί η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, με μοναδική θέα στο ΑΙΓΑΙΟ, όπου και παραμονή για το πασχαλινό μας  γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ  και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη παραλία της πόλης. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4/2018:   Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τη νότια πλευρά του Πηλίου. Ακολουθώντας μια ενδιαφέρουσα διαδρομή  ανεβαίνουμε στις ΜΗΛΙΕΣ ,το όμορφο κεφαλοχώρι και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή και στη συνέχεια για ΒΥΖΙΤΖΑ, χωριό γνωστό για τη χαρακτηριστική πηλιορειτική αρχιτεκτονική. Κατόπιν στην όμορφη παραλία ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα έχουμε παραμονή για γεύμα  και στη συνεχεία παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση καθοδόν στη ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) και από εκεί για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 125 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALEXANDROS 3*, 2 πρωινά μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό Γεύμα

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ
7/4 – 9/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018: Αναχώρηση στις 08:00 για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν χτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε τη Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ στάση και επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς και καταλήγουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας. Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 8/4/2018: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφθούμε το «Γιβραλτάρ της Ανατολής» τη ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Επίσκεψη στην περιτοιχισμένη παλιά πόλη που είναι χτισμένη σε επιβλητικό βράχο για να περιδιαβούμε στα λιθόστρωτα καλντερίμια δρομάκια, τις βυζαντινές εκκλησίες και να θαυμάσουμε τη θέα προς το Μυρτώο Πέλαγος. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου μας περιμένει ένα πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι. Το απόγευμα θα πάμε στη ΜΟΝΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ να παρακολουθήσουμε την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ. Επιστροφή στη ΣΠΑΡΤΗ, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4/2018: Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την πετρόχτιστη ΑΕΡΟΠΟΛΗ, έναν από τους πιο παραδοσιακούς οικισμούς της ΜΑΝΗΣ και από εκεί για τα μοναδικά ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ (έξοδα ατομικά) που εντυπωσιάζουν με τον θαλάσσιο διάκοσμο από σταλαχτίτες και σταλαγμίτες. Κατόπιν για το παραλιακό ΓΥΘΕΙΟ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση και εν συνεχεία για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 100 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SPARTA INN, 2 πρωινά μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό Γεύμα σε μπουφέ.

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ
8/4 – 9/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ-ΔΟΜΟΚΟ, στάση καθοδόν. Συνεχίζουμε για ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ-ΜΟΣΧΑΤΟ και φθάνουμε  στην ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ, προσκύνημα. Κατόπιν για πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Εν συνεχεία θα κάνουμε τον γύρο της Λίμνης όπου η διαδρομή είναι μαγευτική. Θα έχουμε μια ενδιάμεση στάση στο ΦΡΑΓΜΑ και στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ. Κατόπιν για ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΛΑΡΙΣΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά για να παρακολουθήσουμε την Λειτουργία της Ανάστασης. Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 8/4/2018 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΥΛΗ και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τα ωραιότερα χωριά της Πίνδου και του Κόζιακα, ΕΛΑΤΗ και εφόσον περάσουμε το περτουλιώτικα λιβάδια γεμάτα με έλατα θα ξεπροβάλει το γραφικό ΠΕΡΤΟΥΛΙ και θα καταλήξουμε στο ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ, στάση. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 900μ. στις πλαγιές του ΚΟΖΙΑΚΑ, περικυκλωμένη από πυκνά ελατοδάση, πετρόχτιστα σπίτια και μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης
που συνθέτουν μια όμορφη εικόνα, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΔΟΜΟΚΟ-ΛΑΜΙΑ-ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 75 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο ASTERAS ή PARK, πρωινό και το Αναστάσιμο Δείπνο.

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΠΑΡΤΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
8/4 – 9/4

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 8/4/18:  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αναχώρηση στις 09:00 για την ΑΛΕΑ στάση και συνεχίζουμε για την ΤΡΙΠΟΛΗ. Περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο. Θα σταθούμε στις πρόσφατα αναπλασμένες κεντρικές πλατείες του ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με τον επιβλητικό ναό και στην πλατεία Αρέως, που σήμερα συγκεντρώνεται όλη η πόλη για να απολαύσει το θέαμα από τα εκατοντάδες αρνιά που σουβλίζονται στις ψησταριές του Δήμου, να δοκιμάσει τα μεζεδάκια και το κρασί και να διασκεδάσει με τους μωραΐτικους χορούς. Το απογευματάκι συνεχίζουμε για την ΣΠΑΡΤΗ, άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε ταβέρνα, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 9/4/18: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΑΡΕΟΠΟΛΗ (την αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων), όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Ταξιαρχών, στην πλατεία 17ης Μαρτίου στάση. Συνεχίζουμε την παραλιακή διαδρομή μας, αφού περάσουμε το ΛΙΜΕΝΙ, την ΣΤΟΥΠΑ, την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ καταλήγουμε στην χιλιοτραγουδισμένη ΚΑΛΑΜΑΤΑ, παραμονή, γεύμα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ, αφού κάνουμε στάση για προσκύνημα στην ΥΠΑΠΑΝΤΗ και καθοδόν για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 75 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο SPARTA INN, πρωινό και ένα δείπνο.

8/4, ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Αναχώρηση στις 09:00 για την ΑΛΕΑ στάση και συνεχίζουμε για την ΤΡΙΠΟΛΗ. Περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο. Θα σταθούμε στις πρόσφατα αναπλασμένες κεντρικές πλατείες του ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με τον επιβλητικό ναό και στην πλατεία Αρέως, που σήμερα συγκεντρώνεται όλη η πόλη για να απολαύσει το θέαμα από τα εκατοντάδες αρνιά που σουβλίζονται στις ψησταριές του Δήμου, να δοκιμάσει τα μεζεδάκια και το κρασί και να διασκεδάσει με τους μωραΐτικους χορούς. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στη ΒΥΤΙΝΑ για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 17 ευρώ

8/4, ΠΑΣΧΑ. ΒΙΛΙΑ – ΟΣΙΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ – ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ 
Αναχώρηση στις 08:00 για ΒΙΛΛΙΑ, στάση. Κατόπιν για ΟΣΙΟ ΜΕΛΕΤΙΟ, επίσκεψη. Εν συνεχεία για τα ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ όπου θα φθάσουμε στο χωριό ΠΥΛΗ για το Πασχαλινό γεύμα μας. Επιστροφή το απόγευμα στην ΑΘΗΝΑ
Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button