ΕΛΛΑΔΑ

Λουκέτο και πρόστιμο στην H&M – Τι απαντά η εταιρεία

Η πρώτη τοποθέτηση της διοίκησης της H&M για το “λουκέτο” από την ΑΑΔΕ και τις φορολογικές παραβάσεις.

Με μια συνοπτική ανακοίνωση η διοίκηση της ελληνικής θυγατρικής της H&M παραδέχεται τη βεβαίωση φορολογικής παράβασης από την ΑΑΔΕ (που συνοδεύτηκε από χρηματικό πρόστιμο και επιβολή 48ωρου λουκέτου του καταστήματος στο Σύνταγμα), και πως το ζήτημα μη μεταβίβασης 21.000 αποδείξεων, υπέπεσε στην αντίληψή της μετά το σχετικό έλεγχο.

“Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ορισμένες τεχνικές και ρυθμιστικές δυσκολίες με το σύστημα των ταμείων μας, λόγω των οποίων το κατάστημά μας στην οδό Ερμού 11 θα παραμείνει κλειστό για 48 ώρες (από 16/06/2024 έως 18/06/2024). H κατάσταση αυτή υπέπεσε στην αντίληψή μας μέσω των ελληνικών φορολογικών αρχών. Οι τοπικές μας ομάδες εργάζονται σκληρά για να επιλύσουν το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Βρισκόμαστε σε στενό διάλογο με τον πάροχο συστήματος πληρωμών, αμέσως μόλις μας γνωστοποιήθηκε το θέμα. Είναι ύψιστη προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή να βρούμε τα αίτια και να φροντίσουμε ότι η κατάσταση θα διευθετηθεί άμεσα και δεν θα επαναληφθεί”.

Με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις στο ΓΕΜΗ πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι εξουσιοδοτημένος από το δ.σ. για τη λειτουργίας της ελληνικής θυγατρικής είναι ο Τhomas Antoine Estrany, ως country manager.

Υπενθυμίζεται πως η H&Μ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2006 και διαθέτει δίκτυο 36 καταστημάτων. Το δε κατάστημα στην οδό Ερμού 11 αποτελεί ναυαρχίδα της παρουσίας της στη χώρα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button