ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Το πιο κεφάτο – ανθρώπινο πάρτι της Αθήνας, με τη Loretta Bates, για τη Γέφυρα Ζωής

Έδωσαν το παρόν χιλιάδες για έναν μεγάλο σκοπό. Στη γιορτή ζωής της Γέφυρας Ζωής “Μαραθώνιος Zumbathon – Fitness”, χτες Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο “Ελληνικό Μολύβι”, στο Αιγάλεω, στάλθηκε το μήνυμα: “Σπάμε όλοι μαζί τα ταμπού – τέλος η περιθωριοποίηση”. Στόχος της μεγάλης εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του πολύπλευρου έργου του Εθελοντικού Πολυχώρου για Παιδιά και Νέους με Αναπηρία της Γέφυρας Ζωής, που έχει έδρα στο Χαϊδάρι.
Ρένα Δούρου, Loretta Bates, Διονύσης Γουράνιος
Πρωταγωνίστρια του πιο κεφάτου πάρτι της Αθήνας ήταν η σταρ της Zumpa, Loretta Bates, που προσγειώθηκε το Σάββατο στην Αθήνα, εθελόντρια ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό. Αρωγός στην προσπάθεια ήταν η Περιφέρεια Αττικής και η Ρένα Δούρου δεν έλειψε λεπτό από την πολύωρη εκδήλωση. “Γιατί μόνο όλοι μαζί, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να φτιάξουμε την αλυσίδα αλληλεγγύης που απαιτούν οι καιροί”, δήλωσε η περιφερειάρχης.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσίασε την εκδήλωση. Εδώ στην αγκαλιά των μελών της Γέφυρας Ζωής. “Κάθε φορά που αγκαλιάζεις εκείνους που είναι ανίκανοι να βλάψουν και να σκεφτούν κακό, μαθαίνεις από αυτούς”, έγραψε στη σελίδα του στο fb. 

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” ήταν περήφανος χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης αυτής. 

Σάββατο 11/2. Η Γέφυρα Ζωής υποδέχεται την Loretta Bates στο αεροδρόμιο.

 

 

 

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button