ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λίτσα Κόζα – Στον δημοτικό στίβο για τα δικαιώματα των ζώων

γράφει η Λίτσα Κόζα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος συνεργαζόμενη με την Δημοτική Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου – Κώστας Ασπρογέρακας

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 συμμετείχα στη δημοτική παράταξηΧαϊδάρι Ξανά” με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγέλη Ντηνιακό.

Στις 26 Μαΐου 2019 δηλώνω παρούσα ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος συνεργαζόμενη με τον συνδυασμό του κ. Κώστα Ασπρογέρακα, που είναι γνωστός πολλά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση Χαϊδαρίου και χαρακτηρίζεται για το ήθος, τη συνέπεια και την αγάπη του για τον τόπο μας!

Η αγάπη μου για τα ζώα και ο αγώνας μου είναι πολλά χρόνια γνωστά στο Χαϊδάρι, μιας και έχω βοηθήσει παλαιότερα μια άλλη δημοτικά αρχή!

Κατοικώ από τη γέννησή μου εδώ κ οι δραστηριότητές μου ήταν πάντα στο Χαϊδάρι.

Το 2002 με δική μου προτροπή και πρωτοβουλία, ιδρύθηκε “ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Χαϊδαρίου” με πολύ αξιόλογη πρόεδρο. Συνεχίζουμε το έργο μας μέχρι σήμερα για τα αδέσποτα και μη ζώα της περιοχής μας με την νέα εξίσου ικανότατη και δραστήρια πρόεδρό μας!

Μερικοί από τους στόχους μου μαζί με το Σύλλογο είναι:
*Κίνητρα για να διευκολύνουμε τις υιοθεσίες.
*Στειρώσεις, σίτιση των ζώων.
*Ίδρυση δημοτικού καταφυγίου με λειτουργία δημοτικού ιατρείου, πάντα έτοιμο να αντιμετωπίσει και τα επείγοντα περιστατικά κάθε μέρα.
*Δημιουργία πάρκων με δημοτική καθαριότητα και ενεργοποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας για αποφυγή κακοποιήσεων.
*Να γίνουν επιμορφωτικά σεμινάρια για κηδεμόνες και μη κατοικιδίων με συναισθηματικό χαρακτήρα, συμπεριφορικές επιδράσεις για μακροχρόνια υγειούς και ευτυχισμένης συνύπαρξης ως αποφυγή εγκατάλειψης και κακοποίησης αυτών.

Αυτές τις προτάσεις, καθώς και όλο το πρόγραμμά μου περί των ζώων συζήτησα με τον κ. Κώστα Ασπρογέρακα, που στο πρόσωπό του βρήκα θετικότατη ανταπόκριση (αντίθετα από άλλους) ως προς την επίτευξή τους.

Για όλα αυτά και όσα περισσότερα μπορώ, ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου για την επίτευξη των στόχων αυτών και όχι μόνο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι και τα ζώα αξίζουν μια ισάξια αντιμετώπιση με τον άνθρωπο.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Ευαγγελία (Λίτσα) Κόζα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος συνεργαζόμενη με τον συνδυασμό: “Δημοτική Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου” – Κώστας Ασπρογέρακας

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button