Το Jazzét Music Hall, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 9.30 το βράδυ, παρουσιάζει τον συνθέτη και κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή μαζί με τους εξαίρετους  μουσικούς του “Lefteris Christofis Group”, τον βιμπραφωνίστα Jacques Marugg, τον πιανίστα Rhodell Fields, τον κοντραμπασίστα Χρυσόστομο Μπουκάλη και τον ντράμερ Νίκο Τουλιάτο. 

Θα παρουσιάσουν μία Ανθολογία συνθέσεων από τα προσωπικά του άλμπουμ “KALESMA: LEFTERIS CHRISTOFIS WITH BRITISH FRIENDS”, “MYTHOPLASIA”, “NOUS ICONS”, “MANTIS” καθώς και νέες συνθέσεις του. 

Στο ξεχωριστό κιθαριστικό του παίξιμο το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως “Jazz Guitar Grecian Style” και στο καθ΄ αυτό προσωπικό συνθετικό στυλ του Λευτέρη Χριστοφή αφομοιώνονται τα μουσικά ιδιώματα της jazz, fusion, avant garde και mainstream μουσικής. 

Η μουσική του διακρίνεται από το λυρικό αυτοσχεδιασμό και το ρομαντισμό των συνθέσεων κι έναν πηγαίο δυναμισμό όπου αναδύεται μέσα από την εξαίρετη μουσική εκτέλεση του Lefteris Christofis Group. 

Ένα υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής modern jazz group που στις συναυλίες του συνεπαίρνει το φιλόμουσο κοινό προσδίδοντάς του μαγευτικές εικόνες και συναισθηματικά τοπία. 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ 8€
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 5815626  

ΧΟΡΗΓΟΙ: MUSIC CENTER ATHENS–ARTEGA- HAPPYAD ADVERTISING
_______________________________________________________________________
JAZZET  – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99-101, 210 5815626
www.musicenterathens.com / [email protected]