ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός εκπροσωπεί τη Δυτική Αθήνα στο Leading Minds

Στη μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση Leading Minds, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες  συμμετέχει, μαζί με άλλους 10 δημάρχους από όλη τη χώρα, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Η διοργάνωση διεξάγεται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά από τις 12 μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει περισσότερους από 300 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από τους χώρους της Επιχειρηματικότητας, της Καινοτομίας, της Προσωπικής Ανάπτυξης, της  Ιατρικής, της Ψυχικής Υγείας,  της Οικογένειας και της Ηγεσίας. Οι ομιλητές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον εγγονό του Μαχάτμα Γκάντι  δρ Αρούν Γκάντι, που ασχολείται με τον κοινωνικό ακτιβισμό στην Ινδία και στις ΗΠΑ, τον θεωρητικό του φιλελευθερισμού Έλιο Ντ΄Άννα, τον αναλυτή των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης Ερόλ Ουζέρ.  

Οι ομιλητές από την ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση φιλοξενούνται το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο Stage C της διοργάνωσης και περιλαμβάνουν τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τους Δημάρχους Ελληνικού – Αργυρούπολης, Καισαριανής, Αγίου Δημητρίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Αλίμου, Αστυπάλαιας και Χαϊδαρίου.

Η ομιλία του Βαγγέλη Ντηνιακού είναι την Κυριακή στις 13:00 με θέμα «Ο αγώνας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας: Η περίπτωση του Δήμου Χαϊδαρίου».

Η συμμετοχή του Βαγγέλη Ντηνιακού είναι η μοναδική από τη Δυτική Αθήνα και γενικότερα το “δυτικό τόξο” της πρωτεύουσας, εδώ που αντιμετωπίζουμε τα γνωστά και μεγάλα προβλήματα αναπτυξιακής υστέρησης. Ορθά, λοιπόν, διάλεξε αυτό το θέμα για την ομιλία του για να θέσει τα προβλήματα που βιώνει καθημερινά ο κάτοικος της περιοχής μας, τα οποία είναι μόνο ακουστά στους κατοίκους κάποιων από τους “προνομιούχους” Δήμους που συμμετέχουν στην εκδήλωση-συζήτηση. Η φωνή της Δυτικής Αθήνας πρέπει να είναι παντού παρούσα και οι διεκδικήσεις της να διατυπώνονται καθαρά. Διότι έχουμε μια διπλή ανισότητα: Από τη μια, ανισοκατανομή των κεφαλαίων -δημόσιων και ιδιωτικών- στην Αττική. Από την άλλη, μονοδιάστατη συγκέντρωση οχλουσών δραστηριοτήτων στην περιοχή μας.

Η παρακολούθηση της διοργάνωσης Leading Minds είναι ελεύθερη, μέσα από τον ιστότοπο leadingminds.gr.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button