ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Ισιδώρου στο Δρομοκαΐτειο

Με πολυπληθή προσέλευση κόσμου γιορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Πρωτομάρτυρα και πολιούχου της Χίου ΑΓΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ, από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ”ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ”, στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Χιώτικου κληροδοτήματος “ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΝ” το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων.

Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Ισιδώρου στο Δρομοκαΐτειο 3

Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό με αρτοκλασία, όλο το εκκλησίασμα ακολούθησε με ευλάβεια και συγκίνηση τη λιτάνευση της εικόνας στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο με τα ιστορικά κτήρια και μοιράστηκαν άρτοι και γλυκά.

Για τη ζωή και το μαρτύριο του πρωτομάρτυρα και προστάτη της Μυροβόλου Χίου μίλησε η πρόεδρος του Συλλόγου κα  Μαρία Μπρη–Παπαμακαρίο. Είπε πως το μαρτύριο του Αγίου έχει συνδεθεί με τα πολύτιμα «δάκρυα» του Σκίνου, που παράγει τη μαστίχα. 

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν για την παρουσία τους:
τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ, τον πρώην Πρόεδρο,
τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακό, τους Βουλευτές, τον Πρόεδρο του ΔΣ, τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, τους υποψήφιους Βουλευτές και Δημάρχους,
την πρόεδρο της ΟΧΣΑ κα Μαριέλλα Βαρώνη και τον αντιπρόεδρο κο Κώστα Λυμπουσάκη, τους προέδρους και τους εκπροσώπους των Χιακών και τοπικών Συλλόγων, τους ανθρώπους των γραμμάτων, τα αναρίθμητα Μέλη του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής, τους Φίλους του Συλλόγου, καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή μνήμης του Αγίου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button