ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λαϊκή Συσπείρωση: Με το καλημέρα άρχισαν να κόβουν δέντρα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την αυθαίρετη, όπως τη χαρακτηρίζει, κοπή πεύκου στην οδό Σατωβριάνδου.

Η ανακοίνωση:

Με το καλημέρα άρχισε να κόβει δέντρα η δημοτική αρχή Ντηνιακού. Από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο Βαγγέλης Ντηνιακός έδειξε πόσο υπολογίζει και “σέβεται” τις νόμιμες διαδικασίες σε σχέση με την κοπή των δέντρων. Δύο ημέρες πριν ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που είναι υπεύθυνη για την κοπή ή όχι των δέντρων, εντελώς αυθαίρετα έκοψε ένα μεγάλο πεύκο στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Λεωφόρου Αθηνών.

Ούτε απόφαση της Επιτροπής υπήρξε ούτε διερεύνηση άλλης πιθανής λύσης για να μην κοπεί το πεύκο (π.χ. στήριξής του, όπως διατυμπάνιζαν τα προηγούμενα χρόνια για τα ελάχιστα δέντρα που είχαν κοπεί με αποφάσεις της επιτροπής και του δασαρχείου και ήταν επικίνδυνα για πτώση).

Γνωρίζουμε ότι θα βγούνε τα έμμισθα ή υποτακτικά παπαγαλάκια που όλα αυτά τα χρόνια με ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες πολέμησαν με κάθε τρόπο την δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης και θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν αυτή την ενέργεια της δημοτικής αρχής Ντηνιακού. Όμως οι συμπολίτες μας, μακρυά πλέον από τις προεκλογικές σκοπιμότητες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ήθος και τις αυθαίρετες ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button