ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λ. Αθηνών: Στην εντατική 21χρονος Χαϊδαριώτης, οδηγός δικύκλου

Το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 27/6 στη Λεωφόρο Αθηνών προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό νεαρού οδηγού μοτοσυκλέτας, που ενεπλάκη σε αυτό. Πρόκειται για 21χρονο Χαϊδαριώτη που νοσηλεύεται στην εντατική, με χτύπημα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Όπως είχαμε γράψει, στο συμβάν ενεπλάκησαν μια μοτοσικλέτα και ένα μεγάλο στρατιωτικό όχημα, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το μεγάλο όχημα, φορτωμένο με μπουλντόζα, έκλεισε ολόκληρη τη Λεωφόρο. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έκανε αναστροφή, ενώ σήμερα το πρωί αυτόπτης μάρτυρας, που μίλησε στην εφημερίδα μας, σημείωσε ότι έκλεισε και τις τέσσερις λωρίδες κατά τη διάρκεια ελιγμού για να μπει σε βουλκανιζατέρ που βρίσκεται στο σημείο αυτό.

Στη μηχανή βρισκόταν και δεύτερος αναβάτης, ο οποίος ευτυχώς δεν έπαθε τίποτε. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, είπε ότι οι ίδιοι κινούνταν στην δεξιά λωρίδα της ανόδου που ήταν άδεια. Τη στιγμή αυτη μπήκε μπροστά το φορτηγό και έκλεισε και την τελευταία λωρίδα, την ώρα που έφταναν στο σημείο αυτό.

Ευχή μας είναι το παιδί που τραυματίστηκε, ένας πραγματικά εξαιρετικός άνθρωπος, εργαζόμενος από μικρός, να βγει δυνατός από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button