ΑΡΘΡΑ

“Κύριοι υποψήφιοι, χρειάζεται να είστε συγκεκριμένοι και αναλυτικοί”

Ανδρέας Π.

H κινητικότητα σχετικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές εντείνεται. Όσο ο χρόνος πλησιάζει, διαβάζουμε όλο και περισσότερα άρθρα σχετικά με τις υποψήφιες παρατάξεις, τις αλλαγές στα πρόσωπα που τις αποτελούν, αλλά και τα σχέδια που έχουν για τον Δήμο μας.

Κάθε άρθρο που θα ανοιχθεί είναι πανομοιότυπο με κάθε άλλο που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, όχι μόνο με την τελευταία περίοδο αλλά και τα τελευταία χρόνια. Η πολιτική προσέγγιση στη χώρα μας έχει μείνει σε καιρούς περασμένους, με πολωτικές και φανατικές κατευθύνσεις χωρίς να έχει προσαρμοστεί στις αλλαγές των καιρών.

Ο κάθε υποψήφιος ανακοινώνει απλά το τι βλέπει λάθος στον Δήμο μας, το ότι έχει σκοπό να το διορθώσει αλλά καμιά κουβέντα για το πώς αλλά και για το τι ακριβώς θα ακολουθήσει. Η πρόταση αυτή περικλείει ΟΛΕΣ τις παρατάξεις σήμερα, όπως και του νυν Δημάρχου.

Αφουγκράζεται, για παράδειγμα ότι για τους Δημότες η καθαριότητα είναι ελλιπής στο Δήμο μας. Καλεί μετά τα μέλη της παράταξης του και συμφωνούν ότι αυτό το ζήτημα θα πρέπει να μπει στην ατζέντα τους. Ακολουθεί λοιπόν μία όμορφη αλλά πρόχειρα στοιχειoθετημενη τοποθέτηση ότι αυτό θα πρέπει να σταματήσει και “υποσχόμαστε (!) ότι αυτό θα αλλάξει”.

Καμία ενημέρωση για το πώς θα αλλάξει, τι θα αλλάξει ακριβώς και από που θα βρεθούν τα κονδύλια για να αλλάξει. Θα γίνει αγορά νέου εξοπλισμού; Θα αλλάξουν τα δρομολόγια ή η συχνότητα αυτών; Θα γίνει πρόσληψη νέου προσωπικού; Και εάν όλα αυτά είναι στα σχέδια, από που θα αντλήσετε τα κονδύλια για κάτι τέτοιο;

Επιπλέον, εάν είναι να υποβιβασετε άλλο τομέα του Δήμου για να καταφέρετε το παραπάνω, ποιος θα είναι αυτός ο τομέας και ποιες οι επιπτώσεις; Ποια πιστεύετε ότι θα είναι τα αποτελέσματα της αλλαγής. 

Κυριολεκτικά, είναι ένα απλό και συνάμα σύνθετο σχεδιάγραμμα. 

Όλες οι άλλες κουβέντες είναι απλά γενικότητες, χωρίς ίχνος σοβαρότητας και είναι ξεκάθαρα ψηφοθηρικές, κάτι που προφανώς καταδεικνύει ότι πιστεύετε ότι είμαστε στην καλύτερη περίπτωση ανόητοι.

Φυσικά το παραπάνω είναι ένα παράδειγμα, αφού μπορούμε να εισάγουμε όλους τους τομείς που απασχολούν τους Δημότες αυτή τη στιγμή στο ίδιο μοτίβο. Σχολεία, δρόμοι, πεζοδρόμιο, φυτεύσεις, πάρκα κτλ.

Επιτέλους, αποφασίστε να εξελιχθείτε και να προσαρμοστείτε στην παρούσα εποχή και απαιτήσεις. Εάν θέλετε ο κόσμος να σας ψηφίσει αλλά και να έχετε την επιλογή να εκλεχθείτε ξανά, χρειάζεται να είστε συγκεκριμένοι και αναλυτικοί.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button