Σε συνέντευξή του στο One Channel, ο Κρίτων Αρσένης, υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, μίλησε για τη σημασία της πράσινης μετάβασης, τονίζοντας πως ο κάθε πολίτης μπορεί να πολεμήσει την κλιματική αλλαγή με τις προσωπικές του επιλογές.

Κρίτων Αρσένης – Πράσινη μετάβαση

Ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να σταματήσει την κλιματική αλλαγή. Η κλιματική αλλαγή περνάει από το πιάτο μας. Αν αντί για να τρώμε κρέας 7 ημέρες την εβδομάδα τρώγαμε 6, θα ήταν σαν να βγαίνουν 1.000.000 αυτοκίνητα από τους δρόμους (στοιχεία Βελγίου). Αν τρώγαμε βιολογικά προϊόντα, θα σταματούσαμε την εξαφάνιση πολλών ειδών ζωής από τα φυτοφάρμακα. Έχουμε καθημερινά την επιλογή για το μέλλον αυτού του πλανήτη. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις μου στο One Channel.

Gepostet von Kriton Arsenis am Dienstag, 18. Juni 2019

Όπως είπε: «Αν πάμε να αλλάξουμε τον κόσμο με τις ίδιες μεθόδους που τον καταστρέφουμε δεν θα πάμε μακριά. Θα πρέπει ο πολιτισμός μας να αλλάξει ριζικά. Ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να σταματήσει την κλιματική αλλαγή. Η κλιματική αλλαγή περνάει από το πιάτο μας. Αν αντί για να τρώμε κρέας 7 ημέρες την εβδομάδα τρώγαμε 6, θα ήταν σαν να βγαίνουν 1.000.000 αυτοκίνητα από τους δρόμους. Αν τρώγαμε βιολογικά προϊόντα, θα σταματούσαμε την εξαφάνιση πολλών ειδών ζωής από τα φυτοφάρμακα. Έχουμε καθημερινά την επιλογή για το μέλλον αυτού του πλανήτη».