ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Κορυδαλλός: Δεύτερη παραίτηση από την παράταξη της διοίκησης του Δήμου, μέσα σε λίγες μέρες

Δεύτερη παραίτηση δημοτικού συμβούλου στον Κορυδαλλό από τη συνδιοίκηση Χουρσαλά – Δημόπουλου, μέσα σε λίγες μέρες. Πριν λίγες μέρες είχε προηγηθεί η ηχηρή ανεξαρτητοποίηση του αντιδημάρχου Γιάννη Πάχου.

Αυτή τη φορά πήρε σειρά ο μακροβιότερος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού και ένα από τα ιστορικότερα στελέχη της ΝΔ Β Πειραιά, ο τ. Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος.

Η δήλωση του Γιάννη Διάκου αφήνει σαφείς αιχμές, ενώ δηλώνει δυναμικό παρών ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού μέχρι τις εκλογές του 2023!


Δήλωση Ανεξαρτοποίησης Γιάννη Διάκου

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κα Μερόπη Κατσάνου.

Ως απλός στρατιώτης της δημόσιας ζωής του Κορυδαλλού, κατήλθα στις Δημοτικές εκλογές του 2019 με το Δημοτικό Συνδυασμό «Δήμος για Όλους» του κ. Δημόπουλου για να υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης μας.

Δυστυχώς οι προσδοκίες μου διαψεύστηκαν διότι δε τηρήθηκαν από τον επικεφαλής της παράταξης εκείνα για τα οποία δεσμεύτηκε ενώπιον των συμπολιτών μας και ζήτησε τη ψήφο τους.

Κατόπιν αυτών σας ανακοινώνω ότι από σήμερα δεν ανήκω και τυπικά στην εν λόγω Δημοτική παράταξη και θα εξακολουθήσω μέχρι Δημοτικές εκλογές του 2023, όπου πρώτα ο Θεός θα δώσω εκ νέου το παρόν, ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος πλέον ν’ αγωνίζομαι γι’ αυτό που με εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button