ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Καλογράνας: “Με τον Βαγγέλη Ντηνιακό, για να κάνουμε το Χαϊδάρι ξανά στολίδι της Δυτικής Αττικής”

γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογράνας
Αγαπητοί φίλοι,
Πλησιάζει ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου θα κληθούμε να επιλέξουμε τη διοίκηση του Δήμου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Οι προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο στο επίπεδο των υπηρεσιών και των έργων δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μου. Αντίθετα πολλές φορές με απογοητεύουν, όπως και τους περισσότερους συμπολίτες μου πιστεύω.
Στις εκλογές λοιπόν αυτές πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «Χαϊδάρι Ξανά». Στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Βαγγέλη Ντηνιακού.  Ήδη από τη θέση της αντιπολίτευσης, όπως όλοι αποδέχονται έχει πάρει πολλές πρωτοβουλίες και έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο. 
Με τον Βαγγέλη μας συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας, αλλά και ένα κοινό όραμα: Να μετατρέψουμε το Χαϊδάρι σε ένα Δήμο – πρότυπο, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τον εκσυγχρονισμό του.
Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Χαϊδάρι. Είμαι Τεχνολόγος Ιχθυολόγος, και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Αγροτική Οικονομία και την επιχειρηματικότητα. Εργάζομαι ως τεχνικός και επιστημονικός Σύμβουλος στον Όμιλο Βιοχάλκο, αλλά ταυτόχρονα και ως επαγγελματίας μουσικός. 
Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα μου, Γιώργου Καλογράνα, ασχολούμαι εθελοντικά με το τομέα του Πολιτισμού. Από τη θέση του Αντιπροέδρου του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής, που αναπτύσσει έντονη πολιτιστική και κοινωνική δράση.
Επιθυμώ το καλύτερο για το Χαϊδάρι, τον τόπο μας, που είναι το σπίτι μας. Πάμε λοιπόν μαζί, να κάνουμε το Χαϊδάρι ξανά το στολίδι της Δυτικής Αττικής και να το μετατρέψουμε σε ένα πρωταγωνιστή θετικών εξελίξεων. Αλλά και σε ένα τρανό παράδειγμα προς μίμηση στη τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button