ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: Ατελείωτο μποτιλιάρισμα λόγω τροχαίων και βροχής

Σοβαρότατο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό λόγω ανατροπής νταλίκας και καραμπόλας, νωρίτερα. Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα.

Με μεγάλη υπομονή πρέπει να οπλιστούν για ακόμα ένα πρωινό οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε πολλούς δρόμους και λόγω της σημερινής βροχόπτωσης. Την κατάσταση κάνουν ακόμα πιο δύσκολη, τροχαία ατυχήματα.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στη Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στη Λ. Αθηνών, μετά το Χαϊδάρι, προς Ελευσίνα.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση κυρίως στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού το πρωί της Τρίτης λόγω του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα με ανατροπή νταλίκας στο ύψος της Αχαρνών.

Η τροχαία έχει κλείσει τις δύο αριστερές λωρίδες στο σημείο με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο του Κηφισού. Την κατάσταση επιδείνωσε και μια σύγκρουση οχημάτων που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 05.30 τα ξημερώματα επίσης στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, λίγο πριν τη Δυρραχίου. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα της ανόδου στις 3:28 τα ξημερώματα της Τρίτης χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της νταλίκας που ανετράπη ενώ κινούνταν προς τη Λαμία.

Πυκνή ειναι η ροή των οχημάτων σε Λ. Θηβών, άνοδο Συγγρού, Χαμοστέρνας, Βασ. Κωνσταντίνου, Κηφισίας, Μεσογείων, Αλίμου – Κατεχάκη και στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου και της Μαρίνας Φλοίσβου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button