ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η Κατρίνα Τσάνταλη χάρισε μια ζεστή αγκαλιά στη Γέφυρα Ζωής

 

Η νεαρή επιχειρηματίας Κατρίνα Τσάνταλη, εκπρόσωπος της τέταρτης γενιάς μιας οικογένειας που σηματοδοτεί τις εξελίξεις στην ελληνική οινοποιία από το 1890, επισκέφτηκε τον εθελοντικό Πολυχώρο δημιουργίας και έκφρασης παιδιών και νέων με αναπηρία της Γέφυρας Ζωής, στο Χαϊδάρι. 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Διονύσης Γουράνιος, υποδέχτηκε τη Θεσσαλονικά επιχειρηματία με μεγάλη χαρά και την ευχαρίστησε για άλλη μια φορά διότι, χωρίς να γνωρίζει τη Γέφυρα Ζωής, εδώ και δύο χρόνια είναι κοντά της απλά και ανθρώπινα. «Μας συγκινήσατε, διότι θελήσατε  αυθόρμητα να  βρεθείτε κοντά στα παιδιά μας, και να εκφράσετε για άλλη μια φορά την υποστήριξή σας στην Γέφυρα Ζωής”, είπε ο κ. Γουράνιος στην Κατρίνα.

Η κ. Τσάνταλη, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενη από την κ. Αγγελική Δούκα, αφού ξεναγήθηκε στον Πολυχώρο, μίλησε με τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους και κέρδισε όλους με την απλότητα και το ενδιαφέρον της να μάθει για την λειτουργία του Πολυχώρου και τις ανάγκες του.

Οι άνθρωποι της Γέφυρας Ζωής την ευχαρίστησαν πολύ για την μεγάλη αγκαλιά της, καθώς αποκτούν όχι απλά μια φίλη ακόμα, αλλά έναν “Αγγελιοφόρο ζωής”, που θα μεταφέρει το μήνυμα της αγάπης και της αληθινής προσφοράς, ώστε να κινητοποιηθούν και να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι, στην προσπάθεια που γίνεται για να κάνουν όλοι μαζί την ζωή των παιδιών της Γέφυρα Ζωής ακόμα καλύτερη.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button