ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καραγεώργος και Σπυρόπουλος παραμένουν στον Αστέρα

Του Χρήστου Τσούνη

Ο Θάνος Καραγεώργος θα συνεχίσει να σκοράρει για τον Αστέρα Χαϊδαρίου για 5ο συνεχόμενο χρόνο. Ο Καραγεώργος είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ της κατηγορίας. Με τη φανέλα του Αστέρα έχει αγωνιστεί σε 75 αγώνες σκοράροντας 40 φορές. 

Ο έμπειρος φορ δήλωσε στο Χαϊδάρι Σήμερα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του Αστέρα Χαϊδαρίου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εύχομαι να έχουμε μια υγιής και καλή σεζόν έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα! Τέλος ελπίζω οι συνθήκες με τον κοροναϊο να μας επιτρέψουν να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!»

Θάνος Καραγεώργος

Συνεχίζει και ο Σπυρόπουλος στον Αστέρα

Ο Νίκος Σπυρόπουλος συμφώνησε και αυτός την παραμονή του στον Αστέρα Χαϊδαρίου για 6η συνεχόμενη περίοδο. Ο Σπυρόπουλος, που με τη φανέλα του Αστέρα έχει αγωνιστεί 85 φορές και έχει σημειώσει 15 τέρματα, δήλωσε και αυτός με τη σειρά του στο Χαϊδάρι Σήμερα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι και τη νέα σεζόν με τα χρώματα του Αστέρα Χαϊδαρίου! Η εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει η διοίκηση αλλά και η αγάπη που έχω λάβει ως τώρα είναι απερίγραπτη! Γνωρίζοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς τόσο στο αντρικό τμήμα όσο και στην ακαδημία, και φυσικά την όρεξη και το κλίμα που επικρατεί, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω!»

Νίκος Σπυρόπουλος

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button