Ο Λευτέρης Καπετανάκης είναι επιχειρηματίας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Χαϊδάρι Ξανά – Βαγγέλης Ντηνιακός. Πρόκειται για τον “ιστορικό πρόεδρο του ΑΟ Χαϊδαρίου”, επί των ημερών του οποίου η ομάδα γνώρισε σημαντικές επιτυχίες.

Αγαπητές συμπολίτισσες,
Αγαπητοί συμπολίτες,
Κατ’ επανάληψη με τιμήσατε με την ψήφο σας. Μου δώσατε το δικαίωμα να υπηρετήσω τον Δήμο σαν Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κατ’ επανάληψη, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, του ΔΑΟΧ, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κλπ.

Σε αυτή την προσπάθεια έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω αν με ξανατιμήσετε με την ψήφο σας. Στην πρόταση του Βαγγέλη Ντηνιακού μετά από πολύ σκέψη είπα το ναι στην συμμετοχή μου.

Ο συνδυασμός “Χαϊδάρι Ξανά” και ο Βαγγέλης Ντηνιακός διαθέτουν όλες τις εγγυήσεις ότι ο αγώνας θα βγει σε αίσιο τέλος. Η γνώση, η αυτοδιοικητική εμπειρία, η μαχητικότητα, η ανεξαρτησία από κομματικές δεσμεύσεις, το άρτιο σχέδιο, η ικανή ομάδα, όλα αυτά προσφέρουν την σιγουριά της επιλογής.

Έχουμε πολλά «στοιχήματα», ιδιαίτερα σήμερα, να κερδίσουμε. Ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή σε μια καλύτερη πόλη δεν σταματάει ποτέ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Λευτέρης Καπετανάκης

περισσότερα facebook