ΕΚΛΟΓΕΣ

“Καλωσορίζω τον Θανάση Σακκά”

Αποστόλης Θεοφίλης – “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”

Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη, έναν έμπειρο και ανιδιοτελή Χαϊδαριώτη, υποδειγματικό οικογενειάρχη, τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου θεσσαλών Χαϊδαρίου “Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ”, Θανάση Σακκά!

Ένας έμπειρος και ανιδιοτελής Χαϊδαριώτη από σήμερα ΕΝΩΝΕΙ δυνάμεις μαζί μας για να πετύχουμε την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος μας.

Ο Θανάσης Σακκάς, κατοικεί στο Δάσος Χαϊδαρίου, έχει δύο κόρες -η μία εξ αυτών είναι η γνωστή και ανερχόμενη νομικός, κα. Βάσω Σακκά- είναι συνταξιούχος του Ι.Γ.Μ.Ε., έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου Θεσσαλών Χαϊδαρίου «Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχε κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» του κ. Γιάννη Κέντρη.

Με την ένταξη του Θανάση Σακκά, ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας ενισχύεται με έναν πολύπειρο και δραστήριο δημότη για να κάνουμε πράξη την δέσμευση μας για μια δημοτική αρχή ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ και ΠΡΟΚΟΠΗΣ για τους Χαϊδαριώτες.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Σακκάς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Η αλαζονεία και οι «ιδιοκτησιακές» αντιλήψεις που χαρακτηρίζουν τα δημοτικά δρώμενα του Χαϊδαρίου, πρέπει να τερματιστούν. Σε αυτήν την προσπάθεια οφείλουμε να συμβάλλουμε ΟΛΟΙ.

Η νέα, αυτοδημιούργητη, ελπιδοφόρα γενιά της πόλης, πρέπει να πάρει την ευκαιρία που δικαιούται για να οικοδομήσει μια σύγχρονη, ανθρώπινη πόλη μακριά από ”κληρονομικές”πρακτικές και κομματικές αγκυλώσεις.

Γιατί η νέα γενιά του Χαϊδαρίου διεκδικεί και αξίζει να της δώσουμε μια ευκαιρία.
Γιατί η νέα γενιά του Χαϊδαρίου αγωνίζεται με ήθος για την δικαίωση της.
Γιατί η νέα γενιά του Χαϊδαρίου είναι η μόνη μας ελπίδα για να νιώσουμε πάλι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τον τόπο μας.
Γιατί εννέα χρόνια χαμένα είναι πολλά και γύρισαν πίσω το Xαϊδάρι μας.

Για αυτό, εγώ, ο «παλιός», ΕΝΩΝΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, με το «αύριο» της πόλης.

Ως πατέρας, ως παππούς, ως ενεργός πολίτης πράττω αυτό που αισθάνομαι ως χρέος της εποχής μας, στηρίζω στο πρόσωπο του Αποστόλη Θεοφίλη, το «παιδί μου», τον «εγγονό μου» για να δώσω πνοή και «ζωντάνια» στον τόπο μου.

Καλώ τους συμπολίτες μου να κάνουν το ίδιο και να εμπιστευθούν μια νέα, άφθαρτη ομάδα ανθρώπων. Να δώσουν μια ευκαιρία στην νέα γενιά και στον Αποστόλη Θεοφίλη για να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ «Το Χαϊδάρι Ψηλά!».
#Μετηνκοινωνίαμπροστά#
#πάμεΤοΧαΐδάριΨηλά!#

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button