ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Καλωσορίζω έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και δημιουργικό άνθρωπο, τον Νίκο Καραντάνη!”

Αποστόλης Θεοφίλης

Καλωσορίζω έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, καταξιωμένο Χαϊδαριώτη, ανιδιοτελή πολίτη, δημιουργικό άνθρωπο, τον Νίκο Καραντάνη!

Ένα σύντομο βιογραφικό για τον Νίκο Καραντάνη.

Ο Νίκος Καραντάνης  γεννήθηκε το έτος 1965 στην Αθήνα και είναι μόνιμος κάτοικος Χαϊδαρίου . Προέρχεται από παλαιά οικογένεια Χαϊδαριωτών με σημαντική επιχειρηματική δράση και διαχρονική παρουσία στα τοπικά δρώμενα.

Εργάζεται απο πολυ μικρή ηλικία και τα  τελευταία είκοσι χρόνια δύο δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία ως ελεύθερος επαγγελματίας στον  χώρο του Εμπορίου Αλουμινίου, στην εταιρεία που είχε ιδρύσει ο πατέρας του, αείμνηστος κ. Ευάγγελος Καραντάνης, ο οποίος υπήρξε  πρωτοπόρος και  καταξιωμένος επιχειρηματίας στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις. 

Γαλουχήθηκε με τις αρχές και τις αξίες του πατέρα του, που του έμαθε ότι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Ο Νικόλαος Καραντάνης  έχει δυο υπέροχα παιδιά, την Ναταλία και τον Βαγγέλη. Είναι αξιοσημείωτο το ενδιαφέρον του για κοινωνικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές και γενικότερα συλλογικές δράσεις. Είχε πάντα το  ενδιαφέρον του  στραμμένο στα κοινά και στην πολιτική.

Η μεγάλη του αγάπη για την πόλη τον οδήγησε στην απόφαση του να αποδεχτεί την πρόταση του  Αποστόλη Θεοφίλη και από κοινού να δώσουν έναν έντιμο αγώνα για να πάει “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button