ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Γέφυρα Ζωής” – Κάλαντα γεμάτα αισιοδοξία στον Πρόεδρο της Βουλής και την Περιφερειάρχη Αττικής

 

Τα “είπαν” στον Πρόεδρο της Βουλής

Τα χριστουγεννιάτικα μαγικά κάλαντα άκουσε χτες Σάββατο 23 Δεkεμβρίου ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης, από τα παιδιά του εθελοντικού πολυχώρου παιδιών & νέων με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής

Μαζί με τον Πρόεδρο τα κάλαντα άκουσαν και οι αντιπρόεδροι Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και  Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτές, μέλη του Προεδρείου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής, καθώς και εργαζόμενοι και εργαζόμενες στη Βουλή με τα παιδιά τους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά. Μοίρασε δώρα και κεράσματα σε όλα τα παιδιά, τους εθελοντές και τους γονείς που συνόδευαν την αντιπροσωπεία των παιδιών της Γέφυρα Ζώης.

Απευθυνόμενος στα παιδιά είπε: «Θα Κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα ζωής και αξιοπρέπειας που δίνετε”.  Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του για την λειτουργία του εθελοντικού πολυχώρου της Γέφυρα Ζωής, υπογραμμίζοντας ότι τα κάλαντα αυτά είναι «κάλαντα διαφορετικά γεμάτα αισιοδοξία & χαρά».

Τέλος ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής, κ. Διονύσης Γουράνιος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για την θερμή υποδοχή την στήριξη του και την αγάπη προς τα παιδιά και τους εθελοντές του εθελοντικού πολυχώρου παιδιών και νέων με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής.

Στην Περιφερειάρχη Ατικής

Με το δικό τους ξεχωριστό μαγικό τρόπο έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στην Περιφερειάρχη  Αττικής Ρένα  Δούρου, τα παιδιά της “Γέφυρας Ζωής”.

Τα Γραφεία της Περιφέρειας Αττικής πλημμύρισαν με φωνές, χαμόγελα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου  άκουσε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μοίρασε δώρα και κεράσματα σε όλα τα παιδιά, τους εθελοντές και τους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά.

Η Περιφερειάρχης εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της για το έργο και τη λειτουργία του εθελοντικού πολυχώρου της Γέφυρα Ζωής, υπογραμμίζοντας ότι τα κάλαντα αυτά είναι «κάλαντα ζωής και αισιοδοξίας».

Ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής κ. Διονύσης Γουράνιος προσέφερε στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου συμβολικά δώρα φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τα παιδιά του πολυχώρου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button