Η παράδοση των Organ Trios των ‘60s συναντά τον μοντέρνο ήχο και αισθητική του σήμερα.

To Jazzét Café, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, στις 9.30 το βράδυ, παρουσιάζει στην όμορφη πλατεία του, το Jako Organ Trio, το προσωπικό project ενός ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου καλλιτέχνη, του κιθαρίστα Ιάκωβου Συμεωνίδη, όπου χτίζει την προσωπική του καριέρα με έντονα ενεργή συμμετοχή στις μουσικές σκηνές του Βερολίνου -όπου είναι μόνιμα εγκατεστημένος- και όχι μόνο.

Το ρεπερτόριο που θα παρουσιάσει με το Jako Organ Trio, τους χαρισματικούς μουσικούς της νέας γενιάς της τζαζ σκηνής, τον Παναγιώτη Σμαρνάκη στο hammond organ και τον Παναγιώτη Θέμα στα ντραμς, αποτελείται από πρωτότυπες συνθέσεις, jazz originals και standards από το American Songbook, καθώς και διασκευές της Motown και Funk σκηνής.

To Trio συνδυάζει στοιχεία της παράδοσης των Organ Trios της δεκαετίας του ’60 με μοντέρνο ήχο και αισθητική, αναμειγνύοντας το swing με boogaloo, latin, afro και funk grooves.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ Jako Organ Trio – “Safe Place” με την συμμετοχή των Γιώργου Κοντραφούρη στο organ, Γιάννη Παπαδούλη στα τύμπανα και Δημήτρη Τσάκα στο σαξόφωνο.

Το Jako Organ Trio υπόσχεται μια αφάνταστα ρυθμική και εμπνευσμένη μουσική βραδιά στο αγαπημένο κοινό του Jazzét.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ 5€
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 5815626
______________________________________
JAZZET CAFE – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99-101, ΧΑΪΔΑΡΙ, 210 5815626, www.musicenterathens.com / [email protected]