Jazzèt Music Hall: Στη σκηνή οι Βrothers From Another Mother

Το Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, στις 9 το βράδυ, η νέα σκηνή του Jazzèt Music Hall φιλοξενεί τους BFAM (Brothers From Another Mother), ένα από τα νεότερα αλλά σημαντικότερα μουσικά σχήματα της ελληνικής τζαζ σκηνής, σε παρουσίαση του άλμπουμ τους “Happy Hour”, αλλά και νέων συνθέσεων τους.
Ένας από τους κορυφαίους ντράμερς της ελληνικής τζαζ σκηνής, ο περίφημος Σπύρος Παναγιωτόπουλος, δημιούργησε το ξεχωριστό BFAM πλαισιωμένος από τέσσερις εξαίρετους μουσικούς, τους Φίλιππο Παππά στο τενόρο σαξόφωνο, Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, Ραφαήλ Μελετέα στο πιάνο, Παναγιώτη Καψαμπέλη στην κιθάρα και τον Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο.
Εννέα πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του BFAM προσδίδουν τις δικές τους μουσικές ιδέες που παραπέμπουν στο hard bop αλλά μέσα από ένα τελείως προσωπικό στυλ που διαφαίνεται στον αυτοσχεδιασμό, στις μελωδικές αναπτύξεις και στο δυναμικό groove και swing του όλου group.
Οι υψηλές μουσικές αποδόσεις των BFAM θα ενθουσιάσουν και θα συνεπάρουν το υποδειγματικό κοινό του ατμοσφαιρικού Jazzèt Music Hall!
ΕΙΣΟΔΟΣ 12 € (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ)
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ TOY COVID EINAI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.
………………………………………………….
Jazzét – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99-101, 210 5815626 www.musicenterathens.com / [email protected]