ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Jazzét Music Hall, οι συναυλίες της εβδομάδας

Τρεις σημαντικοί δεξιοτέχνες μουσικοί σε μία σπάνια συνάντηση κορυφής 

Το Jazzét Music Hall, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 στις 9.30 το βράδυ, τρεις σημαντικοί δεξιοτέχνες, οι Haig Yazdjian στο ακουστικό ούτι και τραγούδι, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο ηλεκτρικό μπάσο και ο Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά και τύμπανα συμπράττουν επί σκηνής ως Τrio και αναμένεται να καταπλήξουν το κοινό για άλλη μία φορά. Δεν είναι τυχαίο που ο καθένας τους ξεχωριστά θεωρείται κορυφαίος στο είδος του με διεθνή αναγνώριση. 

Πρώτη ύλη για τις κοινές τους ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του Haig Yazdjian καθώς και το υλικό από τις προσωπικές δουλειές τόσο του Γιώτη Κιουρτσόγλου όσο και του Βαγγέλη Καρίπη. Σίγουρα όμως ο αυθορμητισμός και η μαγεία της στιγμής θα ορίσουν τον τόνο.  

Λευτέρης Χριστοφής / Jacques Marugg / Χρυσόστομος Μπουκάλης / Νίκος Τουλιάτος: Πέρα από τα σύνορα της jazz και του fusion 

Τρείς δημιουργικοί και πολυσχιδείς καλλιτέχνες, ο κιθαρίστας Λευτέρης Χριστοφής, ο βιμπραφωνίστας Jacques Marugg και ο κρουστός και ντράμερ Νίκος Τουλιάτος μετά από πολλών ετών συνεργασία, θα ανταμώσουν ξανά, το Σάββατο 2 Απριλίου στη νέα τζαζ σκηνή του Jazzét Music Hall συμπράττοντας μουσικά με τον εξαίρετο μπασίστα Χρυσόστομο Μπουκάλη. 

Μουσικές ιστορίες από το τελευταίο άλμπουμ “ManTis” του συνθέτη Λευτέρη Χριστοφή αλλά και των προηγούμενων “Mythoplasia”, “Nous Icons” και “Kalesma: Lefteris Christofis with British Friends” θα αποδοθούν μουσικά μέσα από την μελωδικότητα του βιμπραφώνου, την μπασιστική προσέγγιση και την προσωπική ρυθμική άποψη, συνδυασμένα σε πλήρη αρμονία με τα ηχοχρώματα που εναλλάσσονται μέσα από τον πλούτο των ήχων της κιθάρας. 

Ο λυρικός αυτοσχεδιασμός, ο ρομαντισμός των συνθέσεων και ο πηγαίος δυναμισμός που αναδύεται από το υψηλό επίπεδο της μουσικής εκτέλεσης των τεσσάρων καλλιτεχνών θα γοητεύσουν και θα συνεπάρουν το κοινό του Jazzét. 

………………………………………………………………………………………………….

ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 12€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 10€   

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ TOY COVID EINAI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ. 

_________________________________________________________________________ 

Jazzét – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626 www.musicenterathens.com  /  [email protected]  

Παρόμοια Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button