ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Jazzet Music Hall: Λευτέρης Χριστοφής, νέο άλμπουμ – jazz, fusion, avant garde και mainstream μουσική

LEFTERIS CHRISTOFIS GROUP

Ένα εξαίσιο γκρουπ με απαράμιλλο ήχο και πρωτότυπες jazz, fusion και avant grand συνθέσεις 

Το Jazzet Music Hall, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου υποδέχεται στη νέα τζαζ σκηνή του, τον συνθέτη και κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή μαζί με τον πολύτιμο συνεργάτη του, της τελευταίας δεκαετίας, τον Γάλλο συνθέτη και βιμπραφωνίστα Jacques Marugg σε μία καλλιτεχνική συνεύρεση με τον εξαίρετο μπασίστα Χρυσόστομο Μπουκάλη και τον έμπειρο και αριστοτέχνη τζαζ ντράμερ Σπύρο Παναγιωτόπουλο.

Ο Λευτέρης Χριστοφής με τον ξεχωριστό ήχο των διαφορετικών κιθαρών του -ηλεκτρική, ακουστική και συνθεσάιζερ-  που έχει χαρακτηριστεί από την Benedetto Guitars ως Grecian Guitar Style παρέα με τον βιρτουόζο μελωδικό βιμπραφωνίστα Jacques Marugg και τον διακεκριμένο παγκοσμίου φήμης Dominique Di Piazza και άλλων καλλιτεχνών έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο του άλμπουμ “ΜanTis”, που θα παρουσιαστεί στο Jazzet μαζί με επιλεγμένες συνθέσεις από την 30ετή καλλιτεχνική του καριέρα και δισκογραφική παρουσίαση αλλά και νεότερες.

Ένα καθόλα προσωπικό στυλ του Λευτέρη Χριστοφή στο οποίο αφομοιώνονται τα μουσικά ιδιώματα της jazz, fusion, avant garde και mainstream μουσικής, που με την εξαίσια σύμπραξη των Jacques Marugg, Χρυσόστομο Μπουκάλη και Σπύρο Παναγιωτόπουλο θα καταπλήξουν και θα συνεπάρουν το αξιέραστο κοινό του Jazzet.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ 7€

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: JAZZ BREEZE RADIO

…………………………………………………………………………………….

Μία μουσική βραδιά με τζαζ, λάτιν και τραγούδια από το 1ο προσωπικό της  άλμπουμ “Βιολετέρα”

Το Jazzet την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, στις 9.00 μ.μ. φιλοξενεί την εξαίρετη τραγουδίστρια Χριστίνα Ψύχα μαζί με τους εκλεκτούς μουσικούς τον Νικόλα Αναδολή στο πιάνο και τον Βαγγέλη Τούντα στο βιολί.

Η Χριστίνα Ψύχα τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο “Βιολετέρα”, που περιλαμβάνει 11 ελληνικά τραγούδια σε μουσική και στίχους από την ίδια και σε ενορχήστρωση του Νικόλα Αναδολή. To άλμπουμ έχει έντονη επιρροή από την τζαζ και λάτιν κουλτούρα και αποτελεί στο σύνολο του μια μίξη διαφορετικών στοιχείων  από τις μουσικές του κόσμου.

Σ΄ αυτή την μουσική βραδιά θα ενθουσιάσουν το αγαπημένο κοινό με τραγούδια από τη δισκογραφική αυτή δουλειά αλλά και τραγούδια αναφορές τους από την ελληνική, τη τζαζ και λάτιν μουσική.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ 7€

………………………………………………………..

JAZZET  – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, 210 5815626

www.musicenterathens.com  /  [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button