Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

 Στo Jazzèt Cafè, το jazzclub της πόλης, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, στις 10.30 μ.μ. το Τρίο του κιθαρίστα Γιώργου Δάφνου, που απαρτίζεται από τους Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο και Δημήτρη Κλωνή στα ντραμς, θα παρουσιάσει αγαπημένα jazz standards των Thelonious MonkBenny GolsonACJobim κ.ά. Θα ερμηνευτούν από το George Dafnos Trio μ΄ ένα μοντέρνο χαρακτήρα αλλά και σεβασμό προς την παράδοση των κλασσικών κιθαριστικών Τρίοs όπως των Jim HallJimmy RainyPat Martino.

Άλλο ένα εξαιρετικό Jazz Guitar Trio που θα ενθουσιάσει το κοινό του Jazzét Café.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ  210 5815626                ΣΥΝΔΡΟΜΗ  6€

_______________________________________________________________

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, 22:30

 Andreas Papagiannakopoulos Quartet

Στο Jazzet Café, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, ο κιθαρίστας Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος μαζί με τους Γιάννη Παπαδόπουλο στο πιάνο, τον Γιάννη Ντάνη στο κοντραμπάσο και τον Παναγιώτη Κωστόπουλο στα ντραμς θα παρουσιάσουν συνθέσεις από το νέο άλμπουμ “…a woman trying to escape…”,  αλλά και παλιότερες συνθέσεις από το “leoforiofirst stop“.

Το 2015, ο συνθέτης Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος παρουσίασε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο ”leoforio … first stop“. O ήχος του άλμπουμ χαρακτηρίζεται από τις επιρροές των αμερικανικών και ευρωπαϊκών ρευμάτων της jazz και με έντονα τα ηχοχρώματα της ροκ και ψυχεδελικής μουσικής. Το “leoforioFirst stop”  κάνοντας αίσθηση από την πρώτη του παρουσίαση επιλέχτηκε από την ”Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών” του Ιδρύματος Ωνάση να παρουσιαστεί το 2017 στο  φεστιβάλ  ”New Jazz Generation”  και το 2018 στο Syros Jazz Festival.

Το 2019  ο Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος  συνεχίζει και εξελίσσει το ταξίδι του δικού του ”ήχου” και  δημιουργεί το Αndreas Papagiannakopoulos Quartet με τρεις από τους πιο σημαντικούς και αναγνωρισμένους αυτοσχεδιαστές της σύγχρονης ελληνικής jazz  σκηνής με σημαντική προσωπική μουσική πορεία ο καθένας.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά για το φιλόμουσο ακροατήριο του Jazzét Café.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2105815626                ΣΥΝΔΡΟΜΗ 6€

—————————————————————-————————————-

Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι, Τ. 210 5815626 jazzetcafe@hotmail.com