ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίλιον: Γονική αρπαγή τεσσάρων ανηλίκων από δομή προστασίας – Συναγερμός στις αρχές

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” εξέδωσε ανακοίνωση για περιστατικό γονικής αρπαγής τεσσάρων ανηλίκων από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα παιδιά που έχουν αρπαγεί είναι:

  • Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών
  • Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών
  • Γιώργος Άρμπι, 2 ετών
  • Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών

Την καταγγελία για την αρπαγή έκανε η μητέρα των τεσσάρων παιδιών.

Τα παιδιά φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αγνοούνται από τις 1:45 το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου, αλλά γνωστοποιήθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο φορέας προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ίλιον: Γονική αρπαγή τεσσάρων ανηλίκων από δομή προστασίας – Συναγερμός στις αρχές 3

Ενεργοποίηση Amber Alert

«Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και του κινδύνου για την ασφάλεια των παιδιών, έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Amber Alert Hellas από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Παρακαλούμε για άμεση κινητοποίηση

Καλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την τύχη των παιδιών ή έχει δει τα παιδιά, να επικοινωνήσει άμεσα με το “Χαμόγελο του Παιδιού” στους παρακάτω αριθμούς:

  • 116 000
  • 210 33 15 150

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην ιστοσελίδα https://www.hamogelo.gr/.
Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε στην άμεση επιστροφή των παιδιών στην ασφάλεια».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button