Κόβει την ανάσα το video που παραχώρησε ιδιοκτήτης περιπτέρου στην εφημερίδα μας. Η ακαριαία αντίδραση ενός συμπολίτη μας, ο οποίος πρόλαβε να πηδήξει έξω από την πορεία ενός αυτοκινήτου που κόντεψε να τον συνθλίψει στο περίπτερο, του έσωσε τη ζωή.

Στο ατύχημα αυτό, που συνέβη στη διασταύρωση Ιεράς οδού και Κύπρου, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, είχαμε αναφερθεί με προηγούμενο δημοσίευμα, από όπου και η φωτογραφία. Όμως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το κακό που κόντεψε να γίνει.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί, στο περίπτερο δίπλα στο φανάρι, ένας πελάτης στέκεται να ψωνίσει. Από την απέναντι μεριά λευκό αυτοκίνητο που οδηγεί νεαρός εκτρέπεται από την πορεία του και κατευθύνεται προς το περίπτερο. Ο πελάτης κοιτάζει δεξιά του και ακαριαία πετάγεται αριστερά, γλιτώνοντας τη ζωή του ή στην καλύτερη περίπτωση έναν σοβαρό τραυματισμό.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ούτε ο περιπτεράς ούτε οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο. Μοιάζει με θαύμα!

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του περιπτέρου, από όπου και το video που ακολουθεί. (Μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το 1 min, εστιάζοντας κάτω δεξιά).