ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η συμπόρευση Πανόπουλου – Νικολάου προχωράει και γίνεται πράξη

Η συμπόρευση του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» του Χρήστου Νικολάου με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» του Άρη Πανόπουλου προχωράει και γίνεται πράξη. Δύο ακόμη υποψήφιες που είχαν ανακοινωθεί με τον Χρήστο Νικολάου εντάσσονται επίσημα στο ψηφοδέλτιο του Άρη Πανόπουλου.

Στο συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου και η γιατρός Καλλιόπη Σωτηροπούλου

Η συμπόρευση Πανόπουλου - Νικολάου προχωράει και γίνεται πράξη 3

Η υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιόπη Σωτηροπούλου συμπορεύεται με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» όπως ανακοινώθηκε και από τον επικεφαλής του συνδυασμού, Άρη Πανόπουλο.

Η Καλλιόπη Σωτηροπούλου έχει καταγωγή από την όμορφη Χίο, ωστόσο γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Ως εκ τούτου γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες του δήμου και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες της.

Ειδικότερα, λόγω και της επαγγελματικής της ιδιότητας, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και ειδικά με τα θέματα υγείας καθώς είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικευόμενη ιατρός δερματολόγος – αφροδισιολόγος στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός».

Η Χαρά Ζελιαναίου υποψήφια με τον Άρη Πανόπουλο

Η συμπόρευση Πανόπουλου - Νικολάου προχωράει και γίνεται πράξη 5

Η υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Χαρά Ζελιαναίου συμπορεύεται με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι». Η Χαρά Ζελιαναίου είναι μία νέα γυναίκα, η οποία είναι ιδιαίτερα δραστήρια και ευαισθητοποιημένη σε πολλούς τομείς και ειδικά στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και της υγείας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι και σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο φαρμακευτικό κλάδο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button