ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η οικογένεια Χαντζή χορηγός της Κορίνας Πολίτη στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Κορίνα Πολίτη είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400μ. και δευτεραθλήτρια στα 200μ. Έχει πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό του Βερολίνου 2018 και είναι πολύ πιθανό να εκπροσωπήσει την Ελλάδα (και το Χαϊδάρι) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όπως έγραψε στις 22 Φεβρουαρίου η εφημερίδα μας, το τελευταίο διάστημα βρέθηκε σε αδιέξοδο, καθώς ο ΓΣ Χαϊδαρίου δεν είχε πια τη δυνατότητα να την στηρίξει οικονομικά. Όμως, τέλος καλό, όλα καλά.

“Η βοήθειά σας, δύναμή μου!” γράφει η πρωταθλήτρια στη σελίδα της στο fb: “Χαρούμενη και ευγνώμων που μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις που περνάει η κοινωνία μας, αλλά και εμείς οι αθλητές, υπάρχει μία οικογένεια, ο κύριος Τάσος και η κυρία Δήμητρα Χαντζή, οι οποίοι αναγνωρίζουν την προσφορά μου στον ελληνικό αθλητισμό και με όλη τους την καρδιά αποφάσισαν να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μου να καταφέρω να προπονούμαι απρόσκοπτα και καθημερινά για την επίτευξη των στόχων μου και την πραγματοποίηση των ονείρων μου. Η βοήθειά σας, δύναμή μου! Σας ευχαριστώ παρά πολύ!

Ο Τάσος Χαντζής είναι ο ιστορικός πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου που τον οδήγησε στο απόγειο της επιτυχίας του, στα γήπεδα της Β’ Εθνικής. Η σύζυγός του Δήμητρα είναι πρόεδρος του Α.Ο. Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου επί 20ετία, στην οποία ο σύλλογος κατέγραψε πανελλήνιες επιτυχίες.

“Οι δυο τους γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει η καλύτερη αθλήτρια της πόλης μας για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μετά το τένις λοιπόν προωθούν και τον κλασικό αθλητισμό! Λέτε να τριτώσει το καλό; Ξέρετε τι εννοώ…”, γράφει ο Χρήστος Τσούνης, αφοσιωμένος “εργάτης” του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη μας, ο οποίος έπαιξε αθόρυβο ρόλο για να οδηγηθεί σε αίσιο τέλος η περιπέτεια.

Κάπου εδώ “χωράει” και μια αναφορά στην εφημερίδα μας. Δεν συνηθίζουμε να μιλάμε για τα άρθρα μας, αυτή είναι άλλωστε η δουλειά μας. Το κάνουμε αυτή τη φορά γιατί αντιμετωπίσαμε μια άδικη επίθεση όταν δημοσιοποιήσαμε το πρόβλημα που γεννήθηκε σχετικά με την προετοιμασία της πρωταθλήτριάς μας. Επιμείναμε όμως στην αξιοπιστία των πληροφοριών μας και τονίσαμε ότι η δημοσιότητα βοηθάει. Θεωρούμε λοιπόν ότι δικαιωθήκαμε. Και -για να μην αισθάνονται κάποιοι ότι έρχονται σε δύσκολη θέση- δεν έχουμε ανάγκη από ευχαριστώ, κ. πρόεδρε του ΓΣ Χαϊδαρίου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button