ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η ντροπή προσωποποιήθηκε σήμερα

Τζένη Μαργαρίτη 

Η ντροπή προσωποποιήθηκε σήμερα με όσους θεωρούσαν το χώρο, Βεργίνας και Κοτοπούλη, ως νταμάρι, ενώ εδώ και 15 χρόνια με την εθελοντική βοήθεια των κατοίκων, έχει διαμορφωθεί σε ένα όμορφο πάρκο.

Η εμφάνιση του Δημάρχου ήταν θλιβερή, ιδιαίτερα όταν του ζητήθηκε να κρατήσει ένα σκαληiστήρι για να φωτογραφηθεί. Και την χαρακτηρίζω θλιβερή γιατί μου ξύπνησε εικόνες του άσχημου παρελθόντος. Βρισκόμαστε όμως στον 21 αιώνα με δημοκρατικό πολίτευμα και κάποιες νοοτροπίες  πρέπει να αλλάξουν.

Εξίσου θλιβερές ήταν και οι εμφανίσεις όσων συνόδευαν τον Δήμαρχο, όταν στόχος τους ήταν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να φτάσει ένα πρώην νταμάρι, όπως το αποκαλέσατε, στη σημερινή του εικόνα, χρειάζεται: ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΖΗΛΟ, ΠΕΙΣΜΑ,  ΑΓΩΝΑ, ΕΞΟΔΑ και ΑΓΑΠΗ γι’ αυτό που κάνεις. 

Εσείς όμως σήμερα, οι της Δημοτικής Αρχής, δείξατε ότι δεν το γνωρίζετε.

Έτσι μπορώ να καταλάβω για ποιo λόγο δεν κάνατε καμία αναφορά στο πάρκο που βλέπατε έτοιμο μπροστά σας, αυτό που δημιουργήσαμε εμείς οι κάτοικοι όλα αυτά τα χρόνια με 600 δέντρα και θάμνους.

Σίγουρα είμαστε υπέρ των δενδροφυτέψεων, το αποδεικνύουμε άλλωστε με το έργο μας, αλλά εκεί που χρειάζεται και όχι μόνο για την φιέστα.

Τουλάχιστον πρέπει να  ευχαριστήσουμε τον εκπρόσωπο του we4all, ο οποίος στην εισαγωγή του αναφέρθηκε στο ΗΔΗ ΟΜΟΡΦΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ. Αυτός γνωρίζει και είδε. Τουλάχιστον είναι κάτι για να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε!!!!!

Δείτε και αυτό: Ούτε σήμερα κατάλαβε ο δήμαρχος πού έκανε δενδροφύτευση!

Δείτε πιο κάτω τον χώρο που αποκαλούν νταμάρι:

Η ντροπή προσωποποιήθηκε σήμερα 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button