ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Η νέα γενιά του Χαϊδαρίου επιζητά αλλαγή και ανανέωση”

Δήλωση Αποστόλη Θεοφίλη
για την προσχώρηση Παναγιώτη Καλομοίρη

Αγωνιζόμαστε καθημερινά να αναδείξουμε τα τοπικά προβλήματα καταθέτοντας ταυτόχρονα τις προτάσεις μας για μια βιώσιμη, σύγχρονη πόλη.

Εργαζόμαστε με ανιδιοτέλεια για να αλλάξουμε όλα όσα κρατούν καθηλωμένο το Χαϊδάρι μας, σε μια μίζερη πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα, κάνουμε συμμέτοχους του αγώνα μας, ολοένα και περισσότερους Χαϊδαριώτες και μαζί τους δίνουμε την «μάχη» να αποκτήσει ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ και ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ η πόλη μας.

Από τους χώρους εργασίας, τον κοινωνικό στίβο, τον κλάδο των μεγάλων επιχειρήσεων, τα ελεύθερα επαγγέλματα ΕΝΩΝΟΥΜΕ δυνάμεις με ανιδιοτελείς πολίτες για μια ισχυρή πλειοψηφία ΑΛΛΑΓΗΣ και ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ του δήμου μας.

Στο πλαίσιο αυτό και με αίσθημα χαράς, καλωσορίζω έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς, γέννημα-θρέμμα Χαϊδαριώτη, πτυχιούχο του τμήματος Ναυπηγών-Μηχανικών του «Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής», πρώην επιθεωρητή πλοίων σε εξωτερικές-εσωτερικές επισκευές, επιτυχημένο επιχειρηματία και αυτοδημιούργητο ιδιοκτήτη της «GREEN CLEANING YAGHTING» (εταιρεία καθαρισμού & απολύμανσης σε πλοία & σκάφη), τον Παναγιώτη Καλομοίρη.

Παναγιώτη, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου και την απόφαση σου, να παλέψουμε ΜΑΖΙ για να πάμε «Το Χαϊδάρι Ψηλά!».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Καλομοίρης, προχώρησε στην κάτωθι δήλωση:

“Ευχαριστώ για την διαχρονική στήριξη αλλά και την τιμή που μου κάνει να ενταχθώ σε μια ξεχωριστή αυτοδιοικητική «οικογένεια», έναν νέο, φιλότιμο και έντιμο άνθρωπο με εξαίρετο ήθος, αναμφισβήτητες ικανότητες, ανιδιοτελή κοινωνική δράση, σημαντική επαγγελματική εμπειρία, τον Αποστόλη θεοφίλη.

Για αυτό, δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνει και να σταθώ άξιος εκπρόσωπος της αλλαγής και της ανανέωσης που επιζητά η νέα γενιά του Χαϊδαρίου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ και ΔΥΝΑΤΑ για να πάμε «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» με δήμαρχο, τον Αποστόλη Θεοφίλη.

#Με το Χαϊδάρι Ψηλά!
#Δεν Αλλάζουμε πόλη
#Με το Χαϊδάρι Ψηλά!
#Αλλάζουμε την πόλη

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
«Το Χαϊδάρι Ψηλά!»
Υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button