Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. σε συνεργασία με την Coco-Mat και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να «Ζωγραφίσουμε όλοι μαζί ένα αισιόδοξο μέλλον», στην πλατεία Συντάγματος.

Περαστικοί, σχολεία, αλλά και φορείς θα ζωγραφίσουν αμέτρητες υφασμάτινες καρδιές, και θα μπορούν να γράψουν το μήνυμά τους, στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει ο δραστήριος σύλλογος με έδρα το Χαϊδάρι, την Παρασκευή 4 Μαΐου.

Ένα τεράστιο κομμάτι ύφασμα και ξύλινα ποδήλατα θα περιμένει τους επισκέπτες, για να ζωγραφιστούν και να μεταφέρουν ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Στρώματα από τη δράση “COCO-MAT Cares”, θα διατίθενται για έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Γωνίες δημιουργικής απασχόλησης σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα και θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών μας με χαρά και χαμόγελα.

Έτσι τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την «διαφορετικότητα», θα βάλουν κι αυτά το λιθαράκι τους στο μηδενισμό των διακρίσεων και θα συμβάλουν στην συνύπαρξη όλων των κοινωνικών ομάδων.

Με πολλή μουσική, χορευτικά και δια δραστικά παιχνίδια, κλόουν και ο Μάγος Ελοχίμ, θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια, για να αγκαλιάζουμε όλοι μαζί τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός.

Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, μαζί με τα αλλά παιδιά και τους γονείς τους, για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, αλλά κυρίως η ανιδιοτελής προσφορά χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Μέσα από αυτή τη δράση θα γίνουμε καλύτεροι και «σοφότεροι», γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα». Ίσως επειδή δεν έχουμε αντιληφθεί ότι η δική τους καθημερινότητα εξαρτάται άμεσα από τον τρόπο που βλέπουμε εμείς την κάθε μέρα. 

Πολύτιμος συμπαραστάτης μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος, ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία και την αμέριστη στήριξή του στις ευπαθείς ομάδες .

Συνεργάτες σε αυτήν την εκδήλωση κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από αυτήν την  δράση   χαράς και δημιουργίας,  η εταιρία Cocomat, η Top Sound Ηχητική & Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων και ο Δημήτρης Καφετζής, Στούντιο Φωτογραφίας dk .

info

«Ζωγραφίζουμε ένα αισιόδοξο μέλλον»

Παρασκευή 4/5, από της 11:00 π.μ. έως της 20:00μ.μ., στην πλατεία Συντάγματος .
“Αγκαλιάζουμε τη μαγεία… του να είσαι διαφορετικός”