ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η δήθεν βαθιά πόλωση και το ακόμα βαθύτερο εκλογικό άγχος κάποιων στο Χαϊδάρι

γράφει ο Τάσος Βουρλούμης                                                                                      στέλεχος Νέας Δημοκρατίας, πρώην αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου

Καλά είναι τα φαρδομάνικα… αλλά είναι για τους ειλικρινείς

Το τελευταίο διάστημα οι πολίτες του Χαϊδαρίου παρατηρούν ότι το επικοινωνιακό επιτελείο δημοτικού συνδυασμού διακατέχεται από έντονο άγχος και νεύρα. Και έμμεσα, αλλά πολύ καθαρά, προσπαθεί να εκβιάσει, να απειλήσει και να φοβερίσει τους 9.000 – 10.000 κεντροδεξιούς της πόλης. 

Φθάνουν στο σημείο να διαδίδουν ότι ο προεκλογικός αγώνας για την αυτοδιοίκηση γίνεται μέσα σε… βαθιά πόλωση και ότι κυριαρχούν τα τοπικά συμφέροντα και η διαπλοκή. 

Τους διαβεβαιώνουμε ότι οι Φιλελεύθεροι δημότες του Χαϊδαρίου δεν εκβιάζονται ούτε από επικοινωνιολόγους ούτε από νεόκοπους δημοσιογραφίσκους ούτε από νομικούς χωρίς ένσημο. Και φυσικά κανένα άρθρο του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας δεν υποχρεώνει τον δημότη ποιον δήμαρχο θα ψηφίσει.

Πιστεύουμε ότι οι δήμαρχοι εκλέγονται διαχρονικά για τη δημοκρατική τους υπόσταση, για τον προγραμματικό τους λόγο, τη συμπεριφορά τους όταν είναι στην αντιπολίτευση, την ικανότητά τους να διαλέγουν συνεργάτες, που έχουν προσόντα και αγαπούν την πόλη τους. και φυσικά έχουν χαρακτηριστικά μάνατζμεντ και δημόσιας διοίκησης.

Αφού τους διαβεβαιώσουμε ότι το κλίμα είναι και θα παραμείνει ήρεμο, τους ενημερώνουμε ότι γνωρίζουμε γιατί διαδίδουν τα φοβερά αυτά ψέματα. Και, αν πραγματικά θέλουν να εκφράσουν, όπως λένε, τον χώρο της κεντροδεξιάς, το αιρετό προεδρείο – διοικητικό συμβούλιο και η ΔΗΜ.Τ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου τους περιμένουν για διαβούλευση. 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button