ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η Δήμητρα Χαντζή υποψήφια για το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ

Η Πρόεδρος τους Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου, Δήμητρα Χαντζή Πανταζοπούλου, θα είναι υποψήφια στις εκλογές για το διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ). Η ενασχόλησή της με το τένις μετράει πάνω από 20 χρόνια, με ενεργή συμμετοχή σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων που σκοπό έχουν την ανάπτυξη του αθλήματος. Έτσι ο Όμιλος του Χαϊδαρίου έφτασε να γίνει ένας από τους πολυπληθέστερους και πιο πετυχημένους του αθλήματος στην Ελλάδα, “με την αγαστή συνεργασία και πλήρη υποστήριξη των προπονητών και αθλητών μας”, όπως τονίζει η ίδια.

Ακόμη από το 2011 είναι Πρόεδρος της Θ’ Ένωσης της ΕΦΟΑ. “Από αυτή τη θέση εργάζομαι αδιαλείπτως και σε κεντρικό επίπεδο, μαζί με τα υπόλοιπα Σωματεία της Ένωσης, με στόχευση την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών άθλησης καθώς και την εδραίωση του τένις σε όλο και περισσότερες περιοχές και γειτονιές”, λέει η πρόεδρος του ΑΟΑΧ.

Για την συμμετοχή της στις εκλογές, η κ. Χαντζή σημειώνει: “Η αγάπη μου για το άθλημα και η πίστη μου ότι η αντισφαίριση έχει μεγάλο χώρο για περαιτέρω ανάπτυξη, τόσο σε ποσοτικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο, με έκαναν να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές. Θεωρώ ότι με τη θέληση, την εμπειρία και την επιμονή μου θα είμαι σε θέση να βοηθήσω ποικιλοτρόπως και από όποια θέση μου ζητηθεί στον κοινό στόχο που έχουμε όλοι: Να κάνουμε το τένις πρωταγωνιστή στον αθλητικό χώρο της Ελλάδας με κύριες αξίες και αρχές την αθλητική παιδεία και το ευ αγωνίζεσθαι”.

Οι αρχαιρεσίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας που γίνουν στις 27.03.2021. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button