ΑΓΟΡΑΓΕΥΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η “Χαρουπιά” φέρνει το νέο τυλιχτό σε χειροποίητες πίτες χαρουπιού

Γιάννης Μπαξεβάνης 

Αγαπητοί μου φίλοι, όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν και την ιδιαίτερη αγάπη που έχω για το χαρούπι*. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου υλικά, το οποίο ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι των εστιατορικών μου καρτών από την πρώτη κιόλας στιγμή που γνωριστήκαμε.

Επομένως δεν θα μπορούσε να λείπει από το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα και γιατί όχι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αποφάσισα λοιπόν να τυλίξω τα ταξίδια μου σε χειροποίητες πίτες χαρουπιού ψημένες στο sanji δημιουργώντας ένα τυλιχτό διαφορετικό από τα άλλα. Φρέσκα ελληνικά κρέατα και λαχανικά συνδυάζονται και δημιουργούν γεύσεις από όλο τον κόσμο που μου έμειναν χαραγμένες όπως το κοτόπουλο με τα ανατολίτικα μπαχαρικά που έφαγα στο Ντουμπάι ή το φοβερά Τραγανό φαλάφελ που δοκίμασα στη Συρία.

Δουλεύουμε μόνο Ελληνικά προϊόντα. Δίνουμε δουλειά στους δίπλα μας για να μη φεύγουν τα παιδιά μας μετανάστες.Τα κρέατά μας είναι μόνο Ελληνικά, φρέσκα.Το γιαούρτι μας είναι αληθινό (το καλύτερο του κόσμου), όχι ιμιτασιόν «Έδεσμα».

Η Χαρουπιά του Μπαξεβάνη έρχεται σύντομα στην περιοχή του Χαϊδαρίου κάνοντας διανομή κατ’ οίκον τα τυλιχτά που θα αγαπήσετε αλλά και ορισμένα από τα προϊόντα που έχω αγαπήσει.

* Ο Σεφ Μπαξεβάνης έβγαλε το Χαρούπι από την αφάνεια και ανέδειξε τόσο τη μοναδική γεύση του, όσο και την θρεπτική του αξία, πλούσιο σε ασβέστιο, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και ενέργεια. Είναι αυτό που οι ξένοι ονομάζουν super food. Από αυτό θα είναι φτιαγμένες οι πίτες για τα τυλιχτά του.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button