ΕΚΛΟΓΕΣ

Γρηγόρης Διαμάντης: ένας υποψήφιος από τα σπλάχνα του Χαϊδαρίου στο συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ

Η συμπόρευση του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» του Χρήστου Νικολάου με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» του Άρη Πανόπουλου προχωράει και γίνεται πράξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Διαμάντης συμπορεύεται με το συνδυασμό» Ώρα Χαϊδάρι» όπως ανακοινώθηκε και από τον επικεφαλής του συνδυασμού Άρη Πανόπουλο.

Ο Γρηγόρης Διαμάντης είναι άριστος γνώστης των αναγκών του δήμου καθώς γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί με την οικογένειά του στο Χαϊδάρι. Έρχεται αντιμέτωπος εδώ και χρόνια με τις παθογένειες που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, ενώ παράλληλα διαθέτει και καλή γνώση των διοικητικών προβλημάτων της περιοχής, μέσα από την ενασχόληση του με την αυτοδιοίκηση.

Επιπρόσθετα, διαθέτει μεγάλη γκάμα δεξιοτήτων, καθώς είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά, πτυχιούχος Τεχνικής Σχολής Ναυπήγησης Βιομηχανίας, πτυχιούχος Δημόσιας Σχολής ΕΚΑΒ – πιστοποιημένος διασώστης, εργάστηκε για πάνω από δύο δεκαετίες ως αναλυτής εργασιών υποβρυχίων/πλοίων επιφανείας στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ενώ σήμερα εργάζεται στην Τεχνική Διεύθυνση του Ναυστάθμου Σαλαμίνας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button