ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γραμματόσημο events: Γιατί ένα Τεταρτιάτικο ραντεβού κάνει την έξοδο ολοκληρωτικά μαγική

Ο Τρίσταν, κατά κόσμον Γιώργος Αρκομάνης, ιδιάζουσα περίπτωση στον χώρο της τέχνης & του θεάματος έρχεται στο Γραμματόσημο και μαζί του κάνει τις Τετάρτες μας πολύ ξεχωριστές!

Το stand up magic show τού μας ταξιδεύει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας προσφέροντάς μας πρωτόγνωρες στιγμές μυστηρίου, χιούμορ και έκπληξης!

Μια Τεταρτιάτικη έξοδος που φαντάζει πιο δελεαστική από την καθιερωμένη του Σαββάτου και τόσο αναγκαία καθώς η μικρές διαφυγές είναι που βοηθούν στις εσωτερικές μας άμυνες!

Γραμματόσημο λοιπόν και Cozy ατμόσφαιρα δίπλα στο τζάκι, γιατί συνδυάζει το Event, το extra fine περιβάλλον και μια premium εμπειρία σε ποτήρι! Το Γραμματόσημο με την πληθώρα των ετικετών του σε κρασί και ουίσκι ,που δεν σταματά και να εμπλουτίζεται, έχει αναχθεί σε δυνατό σποτ για τους αναδυόμενους connaisseur που ψάχνουν κάτι παραπάνω από ένα μείγμα μέτριου ουίσκι και ενός τυχαίου κρασιού.

Για όλους αυτούς τους λόγους η έξοδος εκεί, αύριο και τις προσεχείς Τετάρτες (8:30μμ) θα είναι ολοκληρωτικά μαγική!

Δεσμευόμαστε πάντως, σύντομα να επιχειρήσουμε μια αναλυτικότερη προσέγγιση και παρουσίαση της κάβας ή/και της φιλοσοφίας που διέπει το Γραμματόσημο Bar και να εντρυφήσουμε στην γοητεία ενός γοητευτικού “παράλληλου σύμπαντος”.
Για τώρα πάντως μπορώ να σας περιγράψω λεπτομερώς ένα από τα πλατό του #grammatosimo που θα απολαύσεις με το κρασί σου και περιλαμβάνει προσούτο coto, μορταδέλα bolonia, ζαμπόν υφαντής, αέρος #ντελιμαρη ,μανούρι, μοτσαρέλα bufalo,γραβιέρα καράλη, γραβιέρα με τρούφα, τυροτρελάκια, παρμεζάνα παλαιωμένη και γραβιέρα comte και αποξηραμένα σύκα. Βουτήξτε το τυρί στη μαρμελάδα buone mama…Μαζί ψωμάκια γαλλικά κουβεράκια φρεσκοψημένα! Α…και λαδοτύρι!

Διάβασε ακόμα: “Ποιος είναι ο Τρίσταν και τι έχουν γράψει για αυτόν”

Μπέττυ Λαμπροπούλου
[email protected]

Γραμματόσημο events: Γιατί ένα Τεταρτιάτικο ραντεβού κάνει την έξοδο ολοκληρωτικά μαγική 19

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button