ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ενδιαφέρον για τους κοινωνικά πάσχοντες ή glamorous φιέστα;

Η εκδήλωση “All star basket” για τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου θεωρήθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη από τη δημοτική αρχή και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της, Ελευθερία Τοκατλίδου και Δημήτρης Μαραβέλιας, έπλεαν “σε πελάγη ευτυχίας” μετά από αυτήν. Όμως ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου τη θεωρεί ως μία επικοινωνιακή φιέστα, αταίριαστη με τον σκοπό τον οποίο έλεγε ότι προσπαθεί να υπηρετήσει.

Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς μάς έστειλε την παρακάτω επιστολή: 

«Η εκδήλωση επικοινωνιακού σκοπού του Δημου “Αll star basket”, προς δήθεν ανακούφιση των αδύναμων συμπολιτών μας, δεν ήταν παρά μια αρνητική πρόκληση στο κοινό αίσθημα και την αξιακή συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας.

Περισσότερο μάλιστα, όταν αυτή έγινε με την πανηγυρική συμμετοχή ακόμη και αυτουργών του συστήματος εξουσίας, που ευθύνεται καίρια για τη με αλματώδεις ρυθμούς αύξηση της κοινωνικής εξαθλίωσης.
Για ακόμη μια φορά η δημοτική αρχή Μαραβέλια φανερώνει την νοοτροπία της και τη συμπεριφορά της. Η αφ’ υψηλού ελεημοσύνη στους κοινωνικά πάσχοντες, με στόχο σχεδόν αποκλειστικό την προσωπική προβολή και καθόλου τη με ευαισθησία και σεμνότητα ουσιαστική στήριξη των αδυνάτων, όπως επιβάλλεται ιδιαίτερα στις μέρες μας.
Δράσεις που στοχεύουν στην κοινωνική ευαισθητοποίηση είναι ειλικρινείς και χρήσιμες, όταν γίνονται αθόρυβα και όχι χάριν φωτογραφιών, συνεντεύξεων και δελτίων Τύπου.
Λυπούμαστε για τους εμπνευστές – μέλη της διοίκησης του Δήμου, που οργάνωσαν μια τέτοια εκδήλωση.
Επιτέλους, φτάνει πια η υποκρισία. Στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η κοινωνία μας ΛΙΓΗ ΣΥΣΤΟΛΗ… ΛΙΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ… δεν βλάπτει.»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button