ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΑΞΙΔΙΑ

Γιορτή του Κάστανου, στον μαγευτικό φθινοπωρινό Πάρνωνα

MG TRAVEL, Στρ. Καραϊσκάκη 107, Παλατάκι
Τ: 210 5324850
www.mgtravel.gr, [email protected]

Άγιος Πέτρος – Μονή Μαλεβής, 7/11

Ημερήσια, 17 €

Αναχώρηση στις 07:30. Στο Αρτεμίσιο, στάση για καφέ, και κατόπιν για τις πλαγιές του Πάρνωνα και την ιστορική Μονή Μαλεβής. Εδώ, στην καρδιά της Αρκαδίας, φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Κοίμησης της Θεοτόκου, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά, από την οποία λέγεται ότι αναβλύζει μύρο. Επόμενος σταθμός, το υπέροχο χωριό Άγιος Πέτρος, χτισμένο σε υψόμετρο 950 μέτρων, γεμάτο καστανιές, πλατάνια και κερασιές. Ο σύλλογος του Αγ. Πέτρου διοργανώνει κάθε χρόνο εκδηλώσεις για τη γιορτή της γης και του κάστανου, με χορούς και κεράσματα, που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε. Αναχώρηση για την Αθήνα το απόγευμα, με ενδιάμεση στάση.

Τήνος, 6/11

Ημερήσια, 60 €

Αναχώρηση στις 06:00 για το λιμάνι της Ραφήνας, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το  νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στην Τήνο γύρω στις 11:15, πρώτη στάση στη Μονή Κεχροβουνίου, την Αγία Πελαγία όπως ονομάζεται λόγω της μοναχής που κατοίκησε στη μονή. Επόμενη στάση στη Μεγαλόχαρη, στο κέντρο της χώρας της Τήνου, για να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα και να πάρουμε το γεύμα μας. Αναχώρηση το απόγευμα για Ραφήνα, και επιστροφή στην Αθήνα.

Λαύριο, γιορτή Αγίου Νεκταρίου, 8/11

Απογευματινή, 10 €

Αναχώρηση στις 15:30 για το Ναό του Αγίου Νεκταρίου, που γιορτάζει στις 9 Νοεμβρίου. Αφού παρακολουθήσουμε τον εσπερινό, θα συνεχίσουμε για το Λαύριο για καφέ ή ουζάκι. Επιστροφή το βράδυ στην Αθήνα.

Αίγινα, 9/11

Ημερήσια, 28 €

Αναχώρηση στις 07:30 για Πειραιά, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό την Αίγινα. Πρώτη στάση στο Ναό του Αγίου Νεκτάριου και κατόπιν στον αρχαιολογικό χώρο της Αθηνάς Αφαίας. Συνεχίζουμε για την Αγία Μαρίνα, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στην πόλη της Αίγινας, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα, μέχρι την επιβίβασή μας στο πλοίο. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και επιστροφή με το πούλμαν στην Αθήνα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button