ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιώργος Βελέντζας: Συμπορεύομαι με την παράταξη ”Χαϊδάρι ξανά’’ και τον Βαγγέλη Ντηνιακό 

Μια ακόμη ισχυρή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στον συνδυασμό “Χαϊδάρι Ξανά” του Βαγγέλη Ντηνιακού. Είναι ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, κ. Γιώργος Βελέντζας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στους Μικρασιατικής καταγωγής συμπολίτες του, καθώς ο πατέρας του είναι για πολλά χρόνια πετυχημένος  πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοφωκαέων. Ακόμη ο ίδιος έχει αναπτύξει σημαντική δράση σε πολιτιστικούς, αθλητικούς και αυτοδιοικητικούς τομείς της κοινωνικής ζωής της πόλης.
Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Χωρίς κραυγές, χωρίς μεγάλα λόγια!

Αυτή είναι η πόλη όπου μεγάλωσα, πήγα σχολείο, πέρασα τα νεανικά μου χρόνια, απέκτησα φίλους, μνήμες πολύτιμες, εικόνες ανεκτίμητες. Είμαι πλέον σε θέση και να αφουγκράζομαι τις αγωνίες των πολιτών και να κατανοώ τις καίριες ανάγκες του τόπου.
Δεν μπορώ να  μένω απαθής όταν βλέπω τον τόπο που αγαπώ να αργοσβήνει. Η απογοήτευση για την πορεία του Χαϊδαρίου στους περισσότερους τομείς εν συγκρίσει με τους λοιπούς Δήμους, τους οποίους και επισκέπτομαι συχνότατα για επαγγελματικούς
λόγους, ήταν και ο βασικός λόγος της απόφασης μου να ασχοληθώ με τη Πόλη μου.
Ένιωσα ότι ήλθε η στιγμή που θα μπορούσα να προσφέρω στον τόπο μου. Γιατί, η πόλη αυτή, έχει απεριόριστες δυνατότητες, μοναδικούς και προοδευτικούς ανθρώπους, ασύγκριτη ομορφιά, αξιόλογη ιστορία και κυρίως έχει το μέλλον μαζί της.
Γνωρίζοντας τη συνέπεια, την πορεία και το έργο, αλλά κυρίως το ήθος του Βαγγέλη Ντηνιακού, δε δίστασα όταν μου το ζήτησε, να αναλάβω την ατομική ευθύνη που μου αναλογεί στα κοινά της πόλης μας.
Συμπορεύομαι με την παράταξη ”Χαϊδάρι ξανά’’ και τον Βαγγέλη Ντηνιακό γιατί σαν Μηχανικός θέλω να συμμετάσχω και να προωθήσω τον σχεδιασμό νέων απαραίτητων μελετών και έργων υποδομής στο Χαϊδάρι, που στους υπόλοιπους δήμους έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια.
Στόχος μου είναι να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε το μέρος όπου μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας. Με την απόφασή μου αυτή, επανέρχομαι στα πολιτικά δρώμενα, για να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον τόπο που πάντα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Γιώργος Βελέντζας, βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής. Τελείωσε το 11 ο Δημοτικό,το  6 ο Γυμνάσιο και το 3 ο Λύκειο Χαϊδαρίου. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και αποφοίτησε με αριστείο σπουδών και ήθους. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι παντρεμένος με την Ζωή Μωυσιάδου (ποντιακής καταγωγής) και πατέρας δυο παιδιών.
Εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με καθήκοντα συντήρησης, επισκευής και εγκαταστάσεων σε κτίρια. Είναι μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου, όπου ο πατέρας του Ιωάννης Βελέντζας είναι επί σειρά ετών Πρόεδρος.
Είναι μέλος στον αθλητικό σύλλογο ΑΕ Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού και του Κολυμβητηρίου του Δήμου Χαϊδαρίου. Συμμετείχε ως μέλος της πολεοδομικής επιτροπής και Αντιπρόεδρος σχολικής επιτροπής.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button