γράφει ο Γιώργος Τζιώτης                                                                                Μηχανολόγος Μηχανικός                                                                                                                  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Συνεργαζόμενος με τον συνδυασμό Δημοτική Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου – Κώστας Ασπρογέρακας

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 συμμετείχα στη δημοτική παράταξη “Όραμα Δημιουργίας” με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηρακλή Δρούλια. Την παράταξή μας χαρακτήριζαν το ήθος και η τεχνοκρατική εμπειρία του επικεφαλής, αλλά και οι ικανότητες των στελεχών της, τα οποία προέρχονταν από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και είχαν τις γνώσεις και τη θέληση, για να συμβάλουν στην αναβάθμιση του Χαϊδαρίου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Η αδιάλειπτη παρουσία της παράταξής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι προτάσεις της, τα επιχειρήματά της, αλλά και το πνεύμα συνεργασίας μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις είναι απόδειξη ότι άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους μπορούν να συνυπάρξουν και ανταλλάσσοντας ιδέες να έχουν ρεαλιστικές προτάσεις για τη διοίκηση του Δήμου. Επαγγελματικοί λόγοι όμως δεν επιτρέπουν στον Ηρακλή Δρούλια την εκ νέου διεκδίκηση του Δήμου, όπως ήδη ο ίδιος έχει δηλώσει.

Με τον Κώστα Ασπρογέρακα

Για τον λόγο αυτό, παραμένοντας πιστός στις αξίες της παράταξής μας για σοβαρότητα, ανιδιοτελή προσφορά, αξιοκρατία, όραμα και δημιουργική συνεργασία, αξίες απολύτως αναγκαίες για μία αποτελεσματική διοίκηση και ακολουθώντας τις αποφάσεις της παράταξής μας, Δηλώνω Παρών στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος συνεργαζόμενος με τον συνδυασμό του Κώστα Ασπρογέρακα. Ο Κώστας Ασπρογέρακας, γνωστός εδώ και πολλά χρόνια στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Χαϊδαρίου, χαρακτηρίζεται για το ήθος, την συνέπεια και το μεγάλο  ενδιαφέρον για τον τόπο του και εγγυάται μία δίκαιη  και χρηστή διοίκηση του Δήμου αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα των πολιτών και αναβαθμίζοντας το επίπεδο ζωής τους.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Mε το νέο εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής, ο οποίος όχι απλώς ευνοεί αλλά επιβάλλει τη συνεργασία δυνάμεων στη διοίκηση του Δήμου, έχουμε τη δυνατότητα στον πρώτο γύρο πέρα από συνδυασμούς και υποψήφιους Δημάρχους να επιλέξουμε ως Δημοτικούς Συμβούλους πρόσωπα ικανά  που με το ήθος, τις αρχές και τις γνώσεις τους θα συνεισφέρουν μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο στην αναβάθμιση της πόλης μας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας στο πρόσωπό μου, ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, για την πόλη μας, στην υλοποίηση ενός οράματος που θέλει το Χαϊδάρι, δυνατό, με προοπτική και μέλλον.